• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404040905588
  • منبع : نمایندگی اصفهان

استاندار اصفهان خطاب به دبیرکل یونسکو:

تاریخ، سکوت شما در برابر تعرض به میراث جهانی ایران را از یاد نمی‌برد

تاریخ، سکوت شما در برابر تعرض به میراث جهانی ایران را از یاد نمی‌برد

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان خطاب به دبیرکل سازمان جهانی یونسکو گفت: در طی تهاجم بی‌رحمانه رژیم صهیونسیتی به ایران، از شما هیچ گفتاری برای حمایت از میراث جهانی ایران نشنیدیم، اما تاریخ از این سکوت شما بسیار خواهد گفت.

مهدی جمالی‌نژاد در یادمان چهاردهمین سالروز ثبت باغ تاریخی فین در فهرست میراث جهانی یونسکو با بیان اینکه هیچ تعرضی را به دو شهر تاریخی کاشان و اصفهان نمی‌پذیریم، خطاب به دبیرکل سازمان جهانی یونسکو اظهار کرد: آیا زمان آن نرسیده که یونسکو به جای سکوت در خلوت سیاست، به زبان انسانیت سخن بگوید؟ آیا شعار حفظ میراث جهانی تنها طوماری با ظاهری زیبا بر دیوار سازمان‌های فرهنگ جهانی است؟ آیا تا وقتی که گنبدی فرو نریزد یا کتیبه‌ای آسیب نبیند، متوجه نمی‌شویم که میراث مشترک بشریت در معرض خطر است؟

وی افزود: ما در این نبرد اخیر و در جریان تهاجم بی‌رحمانه رژیم صهیونسیتی به ایران، از شما عمل که نه حتی گفتاری برای حمایت از میراث تاریخی کاشان، اصفهان و ایران عزیزمان نشنیدیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه کل شهر اصفهان و کاشان حرم بوده و ثبت در تاریخ شفاهی کشور است، ادامه داد: تعرض به این شهرها گناهی بزرگ است، اما دشمن در سایه سکوت شما نه‌تنها به میراث تاریخی اصفهان و کاشان بلکه به سایر شهرهای تاریخی ایران نیز تعرض کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان، جمالی‌نژاد تأکید کرد: مطمئن باشید که تاریخ این روزها را از یاد نمی‌برد و از سکوت شما بسیار خواهد گفت؛ تاریخ سکاندار حقیقت است، دشمنان می‌شکنند و می‌روند، اما میراثی که در جان مردم جاودان است همچون کوه استوار می‌ماند.

وی تصریح کرد: ریشه‌های کهن یک ملت را هیچ طوفانی از جا نمی‌کند چراکه آنچه با جان ملتی عجین شده، در خاک زمان می‌ماند و باز می‌روید؛ دشمن می‌پندارد که با تخریب، تعرض و تهاجم می‌تواند تاریخ را محو کند غافل از آنکه تاریخ در جان مردم جاری است.

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه آجر به آجر دو شهر اصفهان و کاشان تاریخی است، بیان کرد: میراث تاریخی تنها سنگ و خاک نیست، بلکه گوهر هویت، یادبود ملت‌های بزرگ است؛ نابود کردن بنایی از سنگ و گل کاری است که هر دشمنی می‌تواند آن را انجام دهد، اما پاک کردن یاد و خاطره‌ای که در دل تاریخ نهفته است تنها با فراموشی مردم ممکن می‌شود، پس یادگیری از گذشته بهترین سپر در برابر دشمنان هویت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha