• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404040905875
  • خبرنگار : 50233

همزمان با شب‌های محرم انجام می‌شود

اجرای سه‌روزه نمایش بزرگ و میدانی «امان» در شهر درجزین

اجرای سه‌روزه نمایش بزرگ و میدانی «امان» در شهر درجزین

ایسنا/سمنان نمایش بزرگ و میدانی «امان» همزمان با شب‌های محرم به مدت سه روز متوالی در شهر درجزین و با حضور بیش از ۷۰ نفر از عوامل این نمایش مذهبی اجرا خواهد شد.

امیرعلی مویدی نویسنده و کارگردان این نمایش دوشنبه ۹ تیر در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: ۷۰ تا ۸۰ نفر در برپایی این نمایش میدانی مشارکت دارند که ۴۰ نفر از آنان بعنوان بازیگر به ایفای نقش می‌پردازند. همچنین بین ۳۰ تا ۴۰ نفر نیز به عنوان عوامل، دستیاران و تدارکات این گروه بزرگ نمایش را همراهی می‌کنند.

وی با بیان اینکه این نمایش میدانی توسط گروه نمایش آمین اجرا می‌شود ادامه داد: این گروه نمایش از سال ۹۶ کار هنری خود را در شهرستان مهدیشهر آغاز کرده و هرساله نمایش‌های متعددی را در شهرهای مختلف استان روی صحنه می‌برد.

مویدی از این نمایش به عنوان یک نمایش مذهبی نام برد و گفت: این گروه هر ساله در ایام محرم یک نمایش را در شهر درجزین و در فضای عمومی به صورت رایگان برای عموم مردم روی صحنه می‌برد.

وی با بیان اینکه این سلسله نمایش‌ها از سال ۹۶ در درجزین اجرا می‌شود افزود: سال گذشته در اجرای محرم هر شب بیش از دو هزار نفر این نمایش را تماشا می‌کردند.

این کارگردان نمایش با اشاره به استقبال قابل توجه مردم از این نمایش‌های مذهبی اظهار کرد: گروه نمایش آمین این نمایش را با حمایت شعبه مهدیشهر خیریه بین المللی آبشار عاطفه‌ها، کانون مساجد استان، کانون یاس نبی و با همکاری شهرداری و مسئولان درجزین اجرا می‌کند.

سمیه مطهری نژاد مدیر کانون یاس نبی نیز با اشاره به اینکه این کانون برای نهمین سال متوالی این برنامه را اجرا می‌کند افزود: این نمایش از ۱۵ لغایت ۱۷ تیرماه هر شب در درجزین و در فضای باز اجرا می‌شود.

وی با اشاره به لزوم بهره‌گیری از زبان سلیس هنر برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و بیان آموزه‌های مذهبی و اخلاقی گفت: این برنامه با حمایت مردم برگزار می‌شود.

مدیر بنیاد آبشار عاطفه‌ها در مهدیشهر با اشاره به خدمات این خیریه در شهرستان گفت: در 6 ماه اخیر بیش ۱۸ میلیارد ریال ‌مستمری به نیازمندان این شهرستان پرداخت شده است.

وی از تشکیل 300 پرونده  برای نیازمندان شهرستان خبر داد و گفت: این نیازمندان از گروه های مختلف مردم و از خطیرکوه در شمال تا درجزین در جنوب شهرستان مهدیشهر هستند.

مطهری نژاداز ارائه خدمت به ۳۵ کودک یتیم در سطح شهرستان خبر داد و افزود: امسال اشتغالزایی و کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار در اولویت برنامه‌های این خیریه قرار دارد.

وی بر حل معضلات اجتماعی  با بهره‌گیری از هنرهای مختلف تأکید و اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی ما کمک به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با بهره‌گیری از ظرفیت هنرهای مختلف و از جمله هنر نمایش است.

وی خواستار حمایت بیشتر مسوولان از گروه‌های هنری فعال در شهرستان مهدیشهر شد و گفت: هنر نه‌تنها می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی و نشر ارزش‌های اخلاقی و دینی کمک کند بلکه می‌تواند به ارتقای سطح فرهنگی در جامعه کمک شایانی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha