• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۰۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404041006008
  • خبرنگار : 50130

ضرب‌الاجل استاندار برای جذب اعتبارات عمرانی کردستان/ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در انتظار جذب تا پایان شهریور

ضرب‌الاجل استاندار برای جذب اعتبارات عمرانی کردستان/ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در انتظار جذب تا پایان شهریور

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اعلام وجود بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی در حساب دستگاه‌های اجرایی، ضرب‌الاجل پایان شهریورماه را برای جذب و هزینه‌کرد ۱۰۰ درصدی این منابع تعیین کرد و از عملکرد مطلوب استان در پرداخت تسهیلات تبصره ۲ بودجه سال گذشته خبر داد و به بانک‌های کم‌کار هشدار داد.

 ارسلان ازهاری، شامگاه دوشنبه ۹ تیر در جلسه کارگروه اقتصادی استان با اشاره به قانون بودجه، اظهار کرد: بر اساس قانون، دستگاه‌های اجرایی موظفند اعتبارات تخصیص‌یافته عمرانی خود را تا پایان شهریور ماه سال جاری جذب و هزینه کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی در حساب دستگاه‌ها موجود است، تأکید کرد: دستگاه‌هایی که تاکنون برای برگزاری مناقصه و عقد قرارداد پروژه‌های خود اقدام نکرده‌اند، باید به سرعت وارد عمل شوند تا از برگشت حتی یک ریال اعتبار به خزانه جلوگیری شود.

عملکرد کردستان در پرداخت تسهیلات بالاتر از میانگین کشوری

معاون استاندار در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد استان در پرداخت تسهیلات تبصره ۲ بودجه سال گذشته اشاره و اظهار کرد: بر اساس گزارش وزارت کشور، استان کردستان با ۶۱ درصد عملکرد در مجموع تسهیلات جزء ۳ و ۴ این تبصره، رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده است که این میزان از میانگین کشوری بالاتر است.

وی با تفکیک این آمار، افزود: در پرداخت تسهیلات جزء (۳)، کردستان با ۵۵ درصد عملکرد در کنار استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، رتبه سوم کشور را کسب کرده است. همچنین، عملکرد استان در پرداخت تسهیلات جزء (۴) با ۶۶ درصد، منجر به کسب رتبه ۱۱ کشوری شده است.

ازهاری با بیان اینکه بخش عمده این پیشرفت در هشت ماهه دوم سال گذشته محقق شده، به بانک‌های عامل هشدار داد که تا پایان تیرماه نسبت به پرداخت ۱۰۰ درصدی تسهیلات باقیمانده اقدام کنند.

هشدار به بانک‌های کم‌کار و ممنوعیت صدور اجراییه برای واحدهای تولیدی

وی با تأکید بر اینکه عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات، مبنای تخصیص منابع جدید به آنها خواهد بود، تصریح کرد: سال گذشته با برخی بانک‌های کم‌کار برخورد شد و امسال نیز منابع در اختیار بانک‌هایی که عملکرد پایینی دارند، قرار نخواهد گرفت.

معاون استاندار همچنین با اشاره به شرایط اخیر، اعلام کرد که هیچ‌یک از بانک‌های عامل فعلاً مجاز به صدور اجراییه برای واحدهای تولیدی نیستند.

ازهاری در ادامه سخنان خود بر لزوم ایجاد هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در کنار صنایع تأکید کرد و از بخش‌های دولتی و خصوصی خواست تا برای توسعه مهارت‌آموزی در استان همکاری کنند.

وی همچنین تجهیز نانوایی‌ها به ژنراتور را ضروری دانست و خواستار پرداخت تسهیلات برای دوگانه‌سوز کردن سیستم پخت در خبازی‌های استان شد.

در بخش دیگری از این جلسه، معاون استاندار به فعالیت شبانه‌روزی «قرارگاه پشتیبانی و صیانت از مردم» در استان اشاره و تاکید کرد: این قرارگاه در شرایط بحرانی اخیر، موفق به تأمین به‌موقع کالاهای اساسی در بازارهای استان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha