• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404041006685
  • خبرنگار : 50616

شهردار خبر داد

سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیاردی شهرداری آمل برای زیباسازی حاشیه رودخانه هراز

سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیاردی شهرداری آمل برای زیباسازی حاشیه رودخانه هراز

ایسنا/مازندران شهردار آمل از فراهم‌شدن مقدمات اجرای طرح «رودکنار» ساماندهی و زیباسازی حاشیه رودخانه هراز حد فاصل پل ۱۲ چشمه تا پل چهارم با مدل سرمایه‌گذاری به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

علی داودی، سه‌شنبه ۱۰ تیرماه درنشست خبری با اصحاب رسانه و فعالان شبکه‌های اجتماعی مجازی شهرستان آمل در سالن همایش‌های شهرداری گفت: با حمایت و پشتیبانی اعضای شورای اسلامی شهر، این طرح کلان، با مدل سرمایه‌گذاری و با هدف ساماندهی وزیباسازی حاشیه رودخانه هراز که به مزیت مهم درتوسعه گردشگری شهری محسوب می‌شود، برای بهره‌مندی شهروندان از امکانات رفاهی و تفریحی در این شهر، بزودی اجرا خواهد شد.

وی، با اشاره به اینکه طرح سرمایه‌گذاری رودکنار شهر آمل در چهار فاز توسط شهرداری آمل (فازنخست از پل ۱۲ چشمه تا پل چهارم، پل سوم تا کمربندی جنوبی(هراز)، پل چهارم تا کمربندی شمالی «هزارسنگر به محمودآباد» و ۱۲ چشمه تا پل سوم) اجرا خواهد شد، تصریح کرد: با همکاری بسیار خوب شرکت آب منطقه‌ای مازندران و امور آب آمل حدود ۱۳ هکتار از مسیرهای واقع در پل سوم تا کمربندی هراز آزاد شده و بیش از ۵۰ هکتار دیگر نیز با مستنداتی که اهالی مسیر ارائه کرده بودند، توسط دادستانی و امورآب درحال بررسی است که پس از تعیین تکلیف و واگذاری کامل مسیر و بستر حاشیه رودخانه هراز، شهرداری طرح‌های خود را اجرایی خواهد کرد.

شهرداری با تکمیل فاز یک پیاده راه هسته مرکزی، صداقت خود را به بازاری‌ها نشان داد

شهردار آمل همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به ادامه اجرای طرح بزرگ پیاده راه هسته مرکزی اشاره کرد و گفت: با تکمیل فاز نخست اجرای طرح پیاده راه هسته مرکزی در مسیر پل ۱۲ چشمه تا پل معلق، خوشبختانه حسن نیت و صداقت شهرداری به شهروندان، کسبه و بازار که در شروع پروژه ذهنیت‌های متفاوتی داشتند، ثابت شد و خوشبختانه درحال حاضر هم، نوع ادبیات و گفتمان بازاری‌ها و شهروندان در همراهی با شهرداری برای تکمیل هرچه سریعتر فازهای بعدی این طرح تغییر مثبتی داشته است.

داودی افزود: فاز دوم این پروژه در مسیر هتل شهر تا حد فاصل سینما بهمن درحال اجرا است و جای خرسندی برای شهرداری آمل است که کسبه، بازار و بیشتر شهروندان اکنون پس از تکمیل فاز یک، از شهرداری تکمیل هرچه زودتر فاز دو و بقیه مراحل دیگر طرح پیاده راه هسته مرکزی را خواستارند.

 شهرداری آمل در موضوع مرمت پل ۱۲ چشمه مظلوم واقع شد

شهردار آمل با بیان اینکه این شهرداری با نگاه حمایتی، حفظ و حراست از آثار تاریخی و میراثی شهرستان که بخشی از هویت این شهر محسوب می‌شود، متعهدانه با قبول تأمین اعتبار برای مرمت و بازسازی آن ورود کرد، گفت: از نظر تشکیلاتی و قانونی مسئولیت بنای تاریخی، حفظ و مرمت آن برعهده میراث فرهنگی است و شهرداری وظیفه‌ای در قبال آن ندارد.

وی ادامه داد: شهرداری با توجه به نگرانی‌هایی که شهروندان و درخواستی که میراث فرهنگی از ما برای مرمت و تأمین اعتبار آن داشته، ورود کرده و با نظارت و انتخاب پیمانکار و ناظر پروژه که همه آنها با انتخاب خود اداره کل میراث فرهنگی استان بوده، در مراحل اجرای کار قرار گرفته است.

داودی اضافه کرد: مدیران میراث فرهنگی استان هر روز از روند اجرای پروژه مرمت پل توسط ناظر مقیم خودشان در ارتباط بودند و اینکه با چه ابزار و روش‌هایی هم اجرا شود، با نظر موافق آنها بوده و اینکه چه فرایندی به وجود آمده به طور کلی جلوی مرمت پروژه گرفته شده است، اینکه در آینده چه طرحی از سوی میراث فرهنگی ارائه شود یا نشود، باید مدیران اداره کل میراث فرهنگی استان پاسخگوی شهروندان آملی باشند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری آمل در حوزه بازآفرینی و احیای بافت فرسوده شهری از شهرهای پیشرو بوده و در زمره ۱۰ شهر شاخص کشوری درارزیابی اعلام شده دراین حوزه بوده است گفت: حتی بازدید اخیری که معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری کشور از طرح‌های بازآفرینی شهر آمل داشته، بسیارراضی بوده و قرار شد حمایت‌های خوبی از شهرداری آمل در این بخش داشته باشد.

رفع معضل زباله با جلسات استانی و مدیریت پسماند حل نمی‌شود

شهردار آمل همچنین در بخش دیگری با اشاره به اینکه در حوزه زباله شهری باید نگاه ملی وعزم همگانی وجود داشته باشد تا معضل و مدیریت پسماند یک بار برای همیشه تعیین تکلیف و رفع شود، اظهار کرد: در رابطه با موضوع زباله و مدیریت پسماند شهر آمل، واقعا شهرداران گذشته زحمت‌های زیادی کشیدند، اما باید قبول کنیم که برای برون رفت از معضل زباله و مدیریت پسماند باید نگاه ملی داشت و اینکه در جلسات استانی و شهرستانی پیگیر رفع معضل زباله باشیم، انجام شدنی نیست.

گلایه‌مندی شهردار از عملکرد مدافعان حیوانات در ساماندهی سگ‌های ولگرد

داودی درباره سگ‌های بلاصاحب در برخی مناطق حاشیه شهر نیز گفت: در حوزه مدیریت شهری، حتی وجود یک سگ که باعث ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان شود، دغدغه‌مند است و وظیفه قانونی خود برای جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب می‌داند.

وی اضافه کرد: در موضوع ‌جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب، خود شهرداری هم معلول ماجراست و حتی همکاران ما هم  مورد اذیت این حیوانات قرار گرفتند.

شهردار آمل با اشاره به اینکه شهرداری حتی در موضوع ساماندهی سگ‌های بلاصاحب در منطقه پاساکش برای نگهداری و مراقبت از آنها راه اندازی کرده است، گفت: دو مشکل اصلی که در این حوزه وجود دارد، پیمانکاران بی نام ونشانی در سطح روستاها سگ‌های بلاصاحب را جمع‌آوری و در حاشیه شهر رها می‌کنند که شناسایی نمی‌شوند و برخی از افراد در تشکل‌های انجمن حمایت از حیوانات در این موضوع بسیار بد عمل می‌کنند.

وی اضافه کرد: در تشکل انجمن حمایت از حیوانات در توافق با شهرداری مقرر شده بود که درعقیم کردن سگ‌های بلاصاحب با شهرداری همکاری کنند، متاسفانه افراد ادعا کردند، اما به قول و قرار خودشان پایبند نبود و تا شهرداری ورود کند فقط جلوی کار را می‌گیرند.

 شفافیت شهرداری در واگذاری تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر

شهردار آمل همچنین درباره چگونگی واگذاری تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر گفت: در موضوع واگذاری تابلوهای تبلیغاتی، شهرداری آمل یکی از شفاف‌ترین دوره‌های خود را سپری می‌کند و همه فرآیند واگذاری مزایده و مناقصه برای داوطلبان شرکت در فراخوان، در سامانه ستاد بارگذاری و ثبت می‌شود تا جای هیچ حرف وحدیثی نباشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha