• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404041106791
  • خبرنگار : 30058

از قانون جهش دانش‌بنیان تا شهرک علمی فناوری/نقشه راه فناوری استان اردبیل ترسیم شد

از قانون جهش دانش‌بنیان تا شهرک علمی فناوری/نقشه راه فناوری استان اردبیل ترسیم شد

ایسنا/اردبیل دومین جلسه ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان استان اردبیل تشکیل و نقشه راه فناوری استان اردبیل ترسیم شد.

مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شامگاه ۱۰ تیر در جلسه ستاد اقتصاد دانش‌بنیان استان اردبیل با تأکید بر نقش علم و دانش در رشد اقتصادی، اظهار کرد: خروجی اقدامات دانش‌بنیان باید به بهبود شاخص‌هایی مانند تولید، اشتغال و توسعه کسب‌وکار منجر شود.

وی با اشاره به اهمیت عبور علم و پژوهش از مرزهای آکادمیک و ورود به مرحله خلاقیت، نوآوری و تجاری‌سازی، خواستار نهادینه‌سازی فرهنگ فناوری و نوآوری از دوره دانش‌آموزی تا دانشگاهی شد.

استاندار اردبیل با اشاره به حمایت‌های دولت برای تجاری‌سازی ایده‌های دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد: تسهیلات دریافتی شرکت‌های دانش‌بنیان از صندوق نوآوری و شکوفایی، با توجه به شرایط فعلی کشور، به‌مدت یک‌ ماه استمهال شده است.

امامی یگانه همچنین با تأکید بر اینکه بهره‌برداری مؤثر از ظرفیت‌های اقتصادی استان در گرو پیوست دانش‌بنیان در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت و معدن است، اظهار کرد: بسته‌های سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان نیز باید در کنار سایر بسته‌های تدوین‌شده آماده و ارائه شوند.

به‌گفته وی، در همین راستا، برنامه‌ریزی برای برگزاری یک همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در آینده نزدیک نیز در دستور کار قرار دارد.

استاندار اردبیل همچنین حمایت کامل خود را از پروژه‌های عمرانی پارک علم و فناوری اعلام کرده و قول مساعد برای پیگیری روند احداث شهرک علمی و فناوری استان اردبیل داد.

حبیب ابراهیم‌پور رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل نیز به تشریح قانون جهش تولید دانش‌بنیان پرداخت و با تأکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی با شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت مؤثر از فعالیت‌های فناورانه، خواستار حمایت ویژه جهت تکمیل پروژه‌های عمرانی پارک از جمله ساختمان مرکز رشد، ساختمان اداری و کارگاه‌های نوآوری شد.

وی با اشاره به وجود بیش از ۶۳۱ واحد فناور در اکوسیستم نوآوری و فناوری استان، بر ضرورت ایجاد شهرک علمی و فناوری جهت تجمیع این واحدها و سامان‌دهی فضاهای کاری آنان تأکید کرد.

ابراهیم‌پور به برنامه‌های آتی پارک علم و فناوری نظیر توسعه مراکز رشد شهرستانی، ایجاد پردیس‌های علم و فناوری مشترک و مراکز نوآوری در سراسر استان اشاره و تصریح کرد: رویکرد توسعه پارک، تمرکز بر گسترش شبکه‌ای و تکمیل اکوسیستم فناوری و نوآوری استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha