دهواری در گفت وگو با ایسنا، افزود: در راستای تسریع در روند اجرای پروژه و کاهش بهای تمامشده برای مالکین، بنیاد مسکن استان اقدام به خلع ید پیمانکار پیشین کرده و با سه شرکت تعاونی معتبر و خوشسابقه شهر زاهدان قرارداد همکاری منعقد کرده است.
وی افزود: از نکات مهم در این رویکرد جدید، رایزنی و توافق با پیمانکاران برای دریافت حداقل سود ممکن است، که تنها با هدف جلب رضایت حداکثری متقاضیان و کاهش فشار اقتصادی بر خانوادهها در شرایط فعلی کشور اتخاذ شده است.
دهواری همچنین از بهکارگیری تکنولوژی پیشرفته تونل بتنی در ساخت این واحدها خبر داد و گفت: این پروژه نخستین سازه در سطح استان است که با بهرهگیری از این فناوری اجرا شده و از این جهت در نوع خود بینظیر محسوب میشود.
وی، سرعت بالای اجرا و کاهش قابلتوجه مدت زمان ساخت، افزایش یکپارچگی سازهای و مقاومت بالا در برابر زلزله، کاهش هزینههای اجرایی و بهینهسازی مصرف مصالح، افزایش ایمنی و کیفیت نهایی ساختمانها و در نهایت، کاهش دخالت نیروی انسانی در مراحل بحرانی ساخت را از مزایای تکنولوژی تونل بتنی نام برد.
دهواری خاطرنشان کرد: پروژه نهضت ملی مسکن در زاهدان، نمادی از مدیریت هوشمند، فناوری نوین و نگاه مردمی بنیاد مسکن در مسیر خانهدار شدن اقشار مختلف جامعه است.
همچنین رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان کنارک نیز گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کنارک در دو بخش مسکن و طرح هادی توانسته است در توسعه و پیشران اقدامات مهمی انجام داده است.
رحیم بخش پورمند در افزود: از مجموعه ۶۵ روستای کنارک در ۱۷ روستا طرح هادی انجام شده و در مجموع ۱۷۰هزار مترمربع زیرسازی معابر روستای و ۱۷۰هزار متر مربع نیز آسفالت معابر در قالب اجرای طرح هادی مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی بیان کرد: مهمترین پروژه روستایی در روستای پزم تیاب در حال اجرا است با توجه به موقعیت روستای پزم تیاب در بحث صید و صیادی و گردشگری وجود ساحل سخره ای بطول یک هزار مترمربع کانال در معابر اصلی روستا همراه با دیواره سنگی با اعتباری بالغ ۱۷ میلیارد تومان اجرا شده است.
وی گفت: از سال ۹۵ تامین مسکن روستایی و همچنین منازلی که در سیلاب های چند سال گذشته آسیب دیده اند منازل تعداد ۶۹۰۰خانوار نوسازی و بازسازی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شده است و شاخص بهره مندی در هر ۱۰۰ خانوار به ۸۰ درصد رسیده است.
انتهای پیام
نظرات