• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404041107009
  • خبرنگار : 71443

درخواست ملتمسانه رژیم صهیونیستی از چین برای تحت فشار قرار دادن ایران

درخواست ملتمسانه رژیم صهیونیستی از چین برای تحت فشار قرار دادن ایران

سرکنسول رژیم صهیونیستی در یکی از شهرهای چین با طرح ادعاهایی علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران گفت چین تنها کشوری است که می‌تواند بر تهران تاثیر بگذارد.

به گزارش ایسنا، «راویت بائر» سرکنسول رژیم صهیونیستی در شانگهای چین با التماس از این کشور خواست تا با استفاده از نفوذ خود ایران را تحت فشار بگذارد.

او که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، مدعی شد: چین تنها کشوری است که می‌تواند بر ایران تأثیر بگذارد. اگر چین نفت ایران را نخرد، این کشور فرو خواهد پاشید.

درخواست ملتمسانه رژیم صهیونیستی از چین برای تحت فشار قرار دادن ایران
«راویت بائر» سرکنسول رژیم صهیونیستی در شانگهای چین

اظهارات بائر در حالی مطرح می‌شود که روابط رژیم صهیونیستی و چین به دلیل جنگ اسرائیل علیه غزه و حملات اخیر آن به ایران که شریک کلیدی پکن در غرب آسیا محسوب می‌شود، تحت تنش قرار گرفته است.

دیپلمات صهیونیستی روز چهارشنبه (امروز) نیز در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی بلومبرگ، اظهارات خود را تکرار کرد و مدعی شد که خرید نفت ایران توسط چین به پکن امکان نفوذ بر تهران می‌دهد.

او در ادامه بدون اشاره به جنگ‌افروزی و جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه، به‌ویژه طی دو سال گذشته مدعی شد که بخش زیادی از پول و درآمد حاصل از فروش نفت ایران صرف فعالیت‌های مخرب ایران در منطقه می‌شود.

سرکنسول رژیم صهیونیستی در شانگهای در حالی ایران را به فعالیت‌های مخرب متهم می‌کند که این رژیم در حملات اخیر خود به ایران ده‌ها غیرنظامی، شامل زنان و کودکان بی‌گناه را به شهادت رساند. همچنین در طول نزدیک به دوسال حملات بی‌وقفه صهیونیست‌ها علیه غزه، تاکنون بیش از ۵۶ هزار فلسطینی شهید شده‌اند.

چین که تقریبا ۹۰ درصد از نفت ایران را خریداری می‌کند، حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد.

راویت بائر همچنین ادعا کرد: آنها می‌توانند ایران را تحت فشار قرار دهند، آنها نفوذ سیاسی بر ایران دارند و می‌توانند به تغییر فعالیت‌های آن در منطقه کمک کنند. چین کارهای زیادی می‌تواند انجام دهد.

بنابر گزارش بلومبرگ، با این حال، شواهد کمی وجود دارد که چین بتواند ایران را در رابطه با استراتژی نظامی و برنامه هسته‌ای آن تحت تأثیر قرار دهد. در حالی که تهران در سال‌های اخیر روابط عمیق‌تری با پکن و مسکو برقرار کرده است، اما همیشه در برابر احتمال دخالت خارجی در تصمیمات کلیدی سیاسی ایستادگی کرده است.

بائر گفت: با این حال، فکر نمی‌کنم چین علاقه‌ای به میانجی‌گری بین اسرائیل و ایران داشته باشد. میانجی‌گری مسئولیت بزرگی است، به پول زیاد و تصمیمات سخت نیاز دارد.

او افزود: روابط اسرائیل با چین،  بزرگ‌ترین شریک تجاری ما پس از ایالات متحده، با وجود درگیری‌ها از سال ۲۰۲۳ به‌طور قابل توجهی بدتر نشده است. ما هنوز گفت‌وگوهای خوبی داریم. حتی اگر از نظر سیاسی اختلاف نظر داشته باشیم، به این معنی نیست که نمی‌توانیم، همکاری کنیم.

پکن در رابطه با غزه نیز به‌طور پیوسته از رژیم صهیونیستی خواسته است تا به حملات خود در غزه پایان دهد و گام‌هایی در جهت راه‌حل دو کشوری برای فلسطینی‌ها بردارد، چیزی که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر صهیونیستی آن را رد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha