• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404041107071
  • خبرنگار : 50188

یک مسئول خبر داد

پیشرفت فیزیکی ۷۰‌ درصدی پروژه دهکده امید و سلامت کرمان

پیشرفت فیزیکی ۷۰‌ درصدی پروژه دهکده امید و سلامت کرمان

ایسنا/کرمان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: عملیات اجرایی پروژه دهکده امید و سلامت در مرکز استان از یک سال و نیم پیش آغاز شده و تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کوروش احمدیوسفی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر رفسنجان اظهار کرد: نیاز به همکاری خیّران رفسنجانی برای اجرای این دهکده در مرکز استان وجود دارد.

وی ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه از یک سال ونیم پیش آغاز شده و تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و فاز نخست آن به زودی آماده بهره‌برداری خواهد بود.

احمدیوسفی تصریح کرد: ظرفیت نگهداری این مرکز ۳۰۰۰ معتاد متجاهر است که هدف نهایی آن حذف کامل معتادان متجاهر از جامعه است.

دهکده امید و سلامت؛ پایلوت کشوری برای بازتوانی معتادان متجاهر

مشاور امور اجتماعی استانداری کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: توسعه همه‌جانبه ابتدا از توسعه اجتماعی آغاز می‌شود و باید تلاش گسترده‌ای برای ارتقاء شاخص‌های اجتماعی استان صورت گیرد.

زهرا موسی‌پور افزود: کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد، به عنوان یکی از مهم‌ترین آسیب‌ها که زمینه‌ساز دیگر مشکلات است، باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی دهکده امید و سلامت به عنوان پروژه‌ای پایلوت کشوری، فرصتی است تا با رویکرد اجتماع‌محور معتادان متجاهر را به جامعه بازگردانیم.

موسی‌پور تصریح کرد: این دهکده شامل برنامه‌های جامع بهبود، بازپروری، حمایت‌های روانی-اجتماعی و اشتغال است که می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آسیب‌ها داشته باشد.

وی بر اهمیت نگاه خانواده‌محور به افراد آسیب دیده تأکید کرد و از خیران و بخش‌های دولتی خواست تا همکاری لازم را برای موفقیت این طرح انجام دهند.

لزوم ایجاد کمپ ماده ۱۶ در رفسنجان

فرماندار رفسنجان نیز ضمن اشاره به جمعیت ۳۳۰ هزار نفری شهرستان گفت: نباید شاهد حضور معتادان متجاهر باشیم.

حسین رضایی تأکید کرد: اشتغال کلید پاکیزگی جامعه است، معتادی که شغل نداشته باشد حتی پس از ترک دوباره به اعتیاد بازمی‌گردد.

فرماندار رفسنجان افزود: شهرستان فاقد کمپ ماده ۱۶ بوده که یکی از نیازهای ضروری مقابله با اعتیاد محسوب می‌شود. خیّران همواره پیشگام فعالیت‌های عام‌المنفعه مانند مدرسه‌سازی، ساخت مسجد، بیمارستان‌سازی و درمان و سایر حوزه‌ها بوده‌اند که ظرفیت بزرگی برای توسعه خدمات محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری رفسنجان، در پایان جلسه بر ضرورت تعامل همه دستگاه‌ها، بخش خصوصی و خیّران برای تحقق اهداف دهکده امید و سلامت تأکید شد تا بتوان بخشی از آسیب‌های اعتیادی استان کرمان را کنترل کرده و زندگی بهتر را برای افراد آسیب دیده فراهم آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha