• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404041107254
  • خبرنگار : 50181

مدیر باغبانی جهادکشاورزی کرمانشاه خبرداد

هدفگذاری برای افزایش ۱۲۰ هکتاری گلخانه‌های کرمانشاه تا ۳ سال آینده

هدفگذاری برای افزایش ۱۲۰ هکتاری گلخانه‌های کرمانشاه تا ۳ سال آینده

ایسنا/کرمانشاه مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه از هدفگذاری برای افزایش ۱۲۰ هکتاری سطح گلخانه‌های استان تا سال ۱۴۰۷ خبر داد.

رحمان فیض قربانی، امروز (یازدهم تیر) در کارگروه فناوری و نوآوری کرمانشاه که با موضوع ارائه چالش‌ها و راهکارهای علمی توسعه گلخانه‌ها با تاکید بر توسعه فناوری در برج فناوری استان برگزار شد، ابتدا اشاره‌ای به وضعیت موجود گلخانه‌ها در کرمانشاه داشت و گفت: در سطح استان تاکنون ۶۳۳ مجوز گلخانه با وسعت ۳۱۳ هکتار صادر شده که از این تعداد ۳۳۳ گلخانه با وسعت ۱۴۳ هکتار احداث شده و ۳۰۰ گلخانه با وسعت حدود ۱۷۰ هکتار نیز در دست احداث است.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۲۱۹ گلخانه با وسعت ۱۳۳ هکتار در سطح استان فعال است.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در همه نقاط استان بجز گیلانغرب گلخانه داریم، بیشترین گلخانه‌های موجود در سطح استان را نیز مربوط به شهرستان کرمانشاه اعلام کرد.

فیض قربانی میانگین برداشت محصول در گلخانه‌های استان کرمانشاه را حدود ۱۵۰ تن هکتار اعلام کرد که این میزان در کشور ۲۰۰ تن در هکتار است و خاطرنشان کرد: بخش عمده گلخانه‌های استان به تولید صیفی و سبزیجات با تولید سالانه ۹۰۰۰ تن اختصاص دارد.

وی از تولید سالانه ۲.۵ میلیون گل شاخه بریده نیز در گلخانه‌های استان خبر داد.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌هایی که برای توسعه کمی و کیفی گلخانه‌های استان در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی شده تا سال ۱۴۰۷، ۱۲۰ هکتار به وسعت گلخانه‌های استان اضافه شود که برای تحقق این هدفگذاری نیازمند ۳۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم. ایجاد این میزان گلخانه برای ۲۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد داشت.

به گفته فیض قربانی، با افزایش سطح گلخانه‌های استان میزان تولید صیفی و سبزیجات و محصولات خارج از فصل استان هم به ۱۸ هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.

وی از دلایل عدم توسعه گلخانه‌ها در استان نیز یاد کرد و بالا بودن هزینه اولیه احداث، عدم تخصیص اعتبار کافی، کمبود نیروی متخصص، کمبود منابع آبی در مناطق مستعد و ... را از مهمترین این عوامل برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha