• چهارشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041107405
  • خبرنگار : 71588

چین خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد

چین خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد

نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد و تأکید کرد که راهکارهای نظامی نمی‌توانند صلح پایدار را به ارمغان آورند.

به گزارش ایسنا، فو کونگ، نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد، تأکید کرد که ادامه جنگ در غزه تنها به افزایش شمار قربانیان می‌انجامد و راه‌حل صحیح، توقف درگیری‌ها و اقدامات خصمانه و همچنین آغاز مذاکرات برای دستیابی به راه‌حل سیاسی است.

بر اساس گزارش الیوم السابع، فو کونگ خواستار برقراری آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد و تأکید کرد که راهکارهای نظامی نمی‌توانند صلح دائمی و پایدار را به ارمغان آورند.

نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد با اشاره به افزایش بی‌ثباتی در منطقه غرب آسیا، تأکید کرد که تداوم جنگ در غزه تنها به افزایش شمار قربانیان می‌انجامد.

وی با اشاره به تنش‌های اخیر در منطقه، از جمله حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، گفت: «درد و رنج ملت فلسطین همچنان رو به افزایش است و فاجعه انسانی در غزه به سطح بسیار خطرناکی رسیده است.»  

فو کونگ تصریح کرد که رژیم صهیونیستی، به عنوان یک قدرت اشغالگر، باید به تعهدات خود طبق حقوق بین‌الملل بشردوستانه عمل کند. این تعهدات شامل لغو فوری محاصره غزه، گشایش گذرگاه‌ها به‌منظور ورود فوری کمک‌های بشردوستانه، حمایت از فعالیت‌های سازمان ملل و سایر سازمان‌های بشردوستانه و همکاری با آنها است. 

وی همچنین تأکید کرد که مسأله فلسطین جزو اولویت‌های اصلی مسائل منطقه است و اجرای راهکار تشکیل ۲ دولت تنها راهکار قابل اجرا برای حل این مسأله است.

فو کونگ از جامعه بین‌المللی خواست تا وحدت و یکپارچگی خود را تقویت کرده و به‌طور مشترک از روند سیاسی برای اجرای راه‌حل ۲ دولتی حمایت کرد.

وی همچنین بر مخالفت قاطع خود با عملیات کوچاندن اجباری فلسطینیان و تلاش‌های خطرناک برای الحاق غزه و کرانه باختری تأکید کرد.  

نماینده چین در ادامه افزود که کشورش همچنان با جامعه بین‌المللی همکاری خواهد کرد تا تلاش‌ها برای پایان دادن به درگیری‌ها در غزه، کاهش فاجعه انسانی، اجرای راهکار ۲ دولتی و دستیابی به یک راه‌حل جامع، عادلانه و پایدار برای مسأله فلسطین ادامه یابد.  

تاکنون هزاران نفر از ساکنان نوار غزه که بیشتر آن‌ها کودک بودند، بر اثر سوء تغذیه و محاصره ظالمانه رژیم اشغالگر به شهادت رسیده‌اند.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha