• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404041207668
  • خبرنگار : 71468

تاج: برنده جنگ مقام معظم رهبری، مردم و دولت بودند

تاج: برنده جنگ مقام معظم رهبری، مردم و دولت بودند

رییس فدراسیون فوتبال گفت: آمریکا، اسرائیل، وطن‌فروشان و ناتو به ایران حمله کردند اما برنده این جنگ رهبری نظام، مردم و دولت بودند.

به گزارش ایسنا، مهدی تاج در مراسم تجدید میثاق جامعه ورزش با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران بیان کرد: «جامعه ورزش امروز یاد و نام شهدای تجاوز رژیم جنایات جنایتکار صهیونیستی و آمریکا را به خاک پاک وطن گرامی داشت. من معتقدم چهار ضلعی که به ایران حمله کردند آمریکا، رژیم صهیونیستی، ناتو و وطن‌فروشان بودند.»

او ادامه داد: «از این طرف مردم خیلی کمک کردند، اتحاد نیروها به وجود آمد و هر کسی با هر سلیقه سیاسی که داشت وارد میدان شد. به نظرم برنده این ماجرا مقام معظم رهبری، مردم و دولت بودند. وزارت امور خارجه هم اقدامات خیلی خوبی را انجام داد. دولت هم تلاش کرد که هیچ چیزی از اقلام مصرفی مردم در این مدت کم نیاید و ما آمده‌ایم قدردان همه باشیم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha