• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404041207777
  • خبرنگار : 50963

نماینده مردم دشتی و تنگستان ؛

شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر مستقل می شود

شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر مستقل می شود

ایسنا/بوشهر نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه هفتم توسعه کشور دولت موظف شده نسبت به مستقل شدن شرکت های توزیع نیروی برق اقدام کند.

غلامحسین زارعی صبح امروز (۱۲ تیر) در بازدید از مرکز دیسپاچینگ و فوریت‌های ۱۲۱ شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر اظهار کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۵ که تا آذرماه تقدیم مجلس می‌شود، مطالبات صنعت برق در استان‌های گرمسیر به صورت ویژه لحاظ می شود.

وی خاطرنشان کرد: ناترازی برق و انرژی، یکی از چالش‌های جدی کشور است که استان بوشهر نیز از آن بی‌نصیب نمانده است.

دبیر اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این موضوع بیان کرد: با وجود تلاش‌های گسترده شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، کمبود برق ممکن است در برخی مواقع موجب خاموشی‌هایی در سطح استان شود.

زارعی با اشاره به اینکه طبق آمار موجود، میزان تولید برق کشور حدود ۶۴ هزار مگاوات و میزان مصرف حدود ۸۴ هزار مگاوات است گفت: این نشان‌دهنده کسری حدود ۲۰ هزار مگاواتی است. این ناترازی به‌طور طبیعی در سراسر کشور از جمله استان بوشهر نمود پیدا می‌کند.

عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم مدیریت مصرف انرژی خاطرنشان کرد: تنها راه مدیریت این ناترازی استفاده از همه ظرفیت‌های مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف است. همچنین در کنار این موضوع از مجموعه صنعت برق کشور انتظار داریم با توجه به شرایط خاص جغرافیایی بوشهر، میزان محدودیت‌ها در استان بوشهر به حداقل برسد، چرا که تحمل گرمای شدید این منطقه برای مردم بسیار سخت است.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین از مردم استان بوشهر درخواست می‌شود با رعایت اصول مصرف بهینه، مجموعه برق را در این مسیر یاری کنند.

وی همچنین به موضوع استقلال شرکت برق استان بوشهر اشاره کرد و گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، دولت موظف به تشکیل شرکت‌های استانی شده است. سال گذشته همراه با مدیرعامل شرکت توزیع برق استان بوشهر، جلسه‌ای در وزارت نیرو داشتیم که دستور اولیه تشکیل شرکت برق استانی مستقل بوشهر اخذ شد.

زارعی افزود: این موضوع اکنون در مراحل اداری قرار دارد و امیدواریم با جدیت شرکت توانیر این موضوع تسریع شود و با استقلال از برق منطقه‌ای فارس، شاهد تحقق یکی از مطالبات مهم و دیرین مردم استان باشیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha