محمدعلی طالبی ۱۲ تیر در بازدید از مجمع قاریان و حافظان قرآن کرمان، با تمجید از گستره فعالیتها و بهروز بودن برنامههای این مجمع، آن را مجموعهای منحصر بهفرد در حوزه آموزش قرآن دانست.
وی گفت: تعداد بالای مراکز آموزشی در شهر کرمان و سایر نقاط استان، نشاندهنده تلاشهای ارزشمند این مجموعه در گسترش فرهنگ قرآنی است که شایسته قدردانی است.
طالبی با تأکید بر اینکه آموزش قرآن باید فراتر از چارچوب سنتی حرکت کند، تصریح کرد: آموزش قرآن میتواند پلی برای نهادینهسازی سبک زندگی قرآنی و حل مسائل اجتماعی باشد. باید با ارزیابی دقیق، تأثیر این آموزشها در کاهش آسیبهای اجتماعی و بهبود وضعیت خانوادهها و مدیریت مسائل خانوادگی بررسی شود.
وی با اشاره به تهدیدات فضای مجازی و تضعیف هویت اجتماعی نسل جوان، اظهار کرد: نسل امروز با بحران هویت مواجه است و در این خلأ، قرآن و آموزههای آن میتواند نقش کلیدی در هویتسازی ایفا کند، بهویژه برای کودکان و نوجوانان.
استاندار کرمان بر ضرورت تمرکز بر نسل Z تأکید کرد و گفت: برای اثرگذاری بر سبک زندگی این نسل، باید با زبان و ابزار متناسب با آنان وارد شد. قرآن دارای ابعاد هنری جذابی است که اگر بهدرستی ارائه شود، میتواند مخاطبان بیشتری را جذب کند.
طالبی بیان کرد: اگر آموزش قرآن صرفاً به مساجد و حسینیهها محدود شود، در تحقق اهداف فرهنگی خود موفق نخواهیم بود. باید با خلاقیت، این آموزشها را برای عموم جامعه قابل دسترس و جذاب کنیم.
وی با اعلام حمایت از فعالیتهای قرآنی در استان گفت: ما در کنار مجموعههای فعال در حوزه قرآن هستیم و از گسترش مراکز تأثیرگذار پشتیبانی خواهیم کرد.
همچینن سیدحمیدرضا توحیدی مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان با ارائه گزارش کاری از فعالیتهای مجمع، گفت: در سال ۱۳۶۹ تعدادی از چهره های قرآنی تصمیم گرفتند تشکلی را سامان دهند و رفته رفته فعالیتها و تصمیمها، به سمت و سوی کار گروهی برای آموزش سوق پیدا کرد و سرانجام، مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه آموزش به صورت ترمی نیز برای اولین دفعه در کرمان انجام شد، افزود: پیش از پذیرش هر دانش آموز ابتدا از آن تست گرفته میشود تا بر مبنای آموختههای وی، سطح آموزش تعیین تا به جد پیگیری شود.
توحیدی افزود: جذابیتهایی در کنار آموزش قرآن کریم در مجمع قاریان و حافظان ایجاد کردیم تا یک ملجأ امنی در کنار کار آموزش فراهم شود.
وی گفت: اولین پایگاه قرآنی ما در کرمان، با تعداد ۱۱ نفر بود ولی اکنون بعد از ۳۰ سال سابقه کاری، به گسترش و فعالیت، ۲۰ مرکز در استان رسیده و هر ترم بیش از ۳۰۰ نفر معلم داریم و تاکنون بیش از ۱۰۰۰ معلم برای تدریس در مراکز، آموزش دیدهاند.
مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان با اشاره به اینکه نرم افزار معجزه حفظ، کاری از مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان که مورد استقبال خوبی در جامعه قرار گرفته است.
انتهای پیام
نظرات