• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404041408504
  • خبرنگار : 50643

سرپرست دانشگاه پیام‌ نور آذربایجان شرقی:

عاشورا، الگویی ماندگار برای ایستادگی در برابر ظلم است

عاشورا، الگویی ماندگار برای ایستادگی در برابر ظلم است

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست دانشگاه پیام‌ نور استان آذربایجان شرقی گفت: نهضت عاشورا فقط یک واقعه تاریخی نیست، بلکه الگویی ماندگار برای ایستادگی در برابر ظلم است. امروز، سیاست‌های مقاومتی ایران با الهام از این گفتمان، در برابر تهدیدها و تحریم‌ها شکل گرفته و به نماد بصیرت و عزت ملی تبدیل شده است.

علیرضا تمیزی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پیامدهای شکست رژیم صهیونیستی در برابر اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی، اظهار کرد: این رویداد موجب تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان قدرتی تأثیرگذار و ثبات‌آفرین در منطقه شد. همچنین بیانگر قدرت بازدارندگی و قاطعیت نظام در دفاع از حاکمیت ملی کشور بود. از سوی دیگر، بی‌اثر بودن تحریم‌ها و تهدیدهای دشمنان علیه نظام اسلامی به اثبات رسید.

وی به عوامل پایداری و همراهی ملت با نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: این همراهی گسترده، ناشی از ایمان عمیق مردم به ارزش‌های انقلاب اسلامی، روحیه دفاع از میهن و انسجام ملی در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری است که همواره به‌صورت عملی در صحنه‌های گوناگون نمایان شده است.

وی نقش نخبگان و اساتید دانشگاه‌ها در افزایش بصیرت سیاسی و تاریخی نسل جوان را مورد توجه قرار داد و افزود: احیای گفتمان مقاومت از طریق تبیین الگوهای موفق دوران دفاع مقدس، پرورش قدرت تشخیص حق از باطل و تربیت نسلی آگاه و بصیر که در برابر تحریف‌های دشمنان ایستادگی کند، از وظایف اساسی نخبگان است. این امر می‌تواند به تقویت همبستگی ملی حول محور ارزش‌های اسلامی و ملی منجر شود.

سرپرست دانشگاه پیام‌ نور استان آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه دشمنی‌ها پایان نیافته و ضرورت هوشیاری ملی همچنان پابرجاست، تشریح کرد: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که دشمنان به‌ویژه رژیم صهیونیستی، در تلاش برای تحمیل اراده خود بر ملت‌ها سیری‌ناپذیرند.

وی ادامه داد: صلح‌های پیشنهادی از سوی این رژیم‌ها، اغلب ابزاری برای خلع سلاح ملت‌ها و تقویت مواضع خود بوده‌اند. از این‌ رو، بقای انقلاب اسلامی مستلزم هوشیاری دائمی است.

وی عاشورا را نماد اتحاد و همبستگی در برابر ظلم دانست و گفت: واقعه کربلا صرفاً رویدادی تاریخی یا جغرافیایی متعلق به قومی خاص نیست، بلکه در طول تاریخ بشریت، هرگاه وحدت و بصیرت با یکدیگر همراه بوده‌اند، ملت‌ها به پیروزی دست یافته‌اند. از این‌رو، وظیفه ماست که با بهره‌گیری از پیام‌های عاشورایی، تولید محتوای خلاقانه و بازتعریف نمادها، گفتمان عاشورا را برای عصر حاضر تبیین کنیم. بی‌تردید، صلح واقعی تنها با نابودی ظلم ممکن خواهد بود و محرم و عاشورا، باید به مدرسه‌ای برای یادگیری مقاومت و رمز پیروزی ملت مسلمان تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه قیام عاشورا نشان داد مذاکره با ستم‌گران غالباً بی‌نتیجه است، بیان کرد: عاشورا، سندی روشن بر ناکارآمدی سیاست مماشات با ظالمان است. همان‌گونه که امام حسین (ع) با یارانی اندک تمدن جاهلی را به زوال کشاند، امروز نیز محور مقاومت، با الهام از فرهنگ عاشورا، قادر خواهد بود رژیم صهیونیستی را به بن‌بست امنیتی رسانده و معادلات قدرت را به نفع مستضعفان و آزادگان جهان تغییر دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha