علی احمدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دشمن صهیونیستی بر اساس اصل غافلگیری به صورت همزمان و گسترده فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و دانشمندان هسته ای کشورمان را هدف قرار داد و با زدن سایت های پدافندی سعی در اخلال در نظام فرماندهی و کنترل نیروهای مسلح داشت تا از این طریق بتواند موجب از هم پاشیدن نظام تصمیم گیری ایران و از هم پاشیدگی انسجام اجتماعی و همبستگی ملی شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفتم گفت: محاسبه دشمن این بود که با عوامل نفوذی سازماندهی شده خود در داخل ایران همزمان با زدن فرماندهان نظامی و هرج و مرج به وجود آمده سلسله اغتشاشات دامنه داری را در استان های غربی، جنوب غربی و جنوب شرقی انجام دهد. آنان این طور برداشت کرده بودند بود که شکاف به وجود آمده و اکنون بهترین زمان برای همراه کردن طیف وسیعی از مردم با خودشان است یا در محاسبات شان این طور فرض می کردند که با حمله به ایران حداقل اتفاقی که می افتد این است که بخش قابل ملاحظه ای از بدنه اجتماعی ایران به صورت خنثی نظاره گر ماجرا خواهند بود.
نماینده مردم ممسنی در مجلس هفتم ادامه داد: واکنش حمایتگرانه مردم از نظام و فرماندهان کشور همه محاسبات صهیونیستها و آمریکایی ها را بهم ریخت. ایرانیان از عصر هخامنشیان تا امروز همواره در برابر معماهای امنیتی نوآوری های خلاقانه داشتند. یکی از این نوآوری ها در جنگ ۱۲ روزه اتفاق افتاد. در این جنگ موافقان و مخالفان نظام حتی اپوزیسیون داخلی و خارجی و همه جریانهای فکری و قومی به استثنای تعدادی مزدور و وطن فروش تشخیص دادند در این معمای امنیتی کیان ایران و هویت ایرانی در معرض خطر قرار دارد، نوآوری خاص ایرانیان را در اتحاد و همبستگی ملی نشان دادند و در برابر متجاوزان منسجم و متحد شدند.
وی گفت: همراهی و همدلی و همگامی مردم ایران از هر قشر، طایفه و گرایش فکری و مذهبی محاسبات دشمن را به کل باطل کرد. این مسئله نشان می دهد در هر زمانی که مردم به میدان آمدند و حاکمیت به آنان بها داد و از مردم خواست مشکلات و محاسبات امنیتی را حل کنند جواب مناسب و در خوری گرفت به نحوی که در مشکلات و چالشهای عمیق موفق شد. دفاع مقدس از بزرگترین و مشهودترین بزنگاههایی بود که حضور همه طبقات مردم در میدان موجب موفقیت نظام و شکست دشمنان ایران شد.
احمدی تصریح کرد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز مقطع دیگری بود که همان مردم با همان گرایشهای فکری و مذهبی و قومیتی احساس کردند بار دیگر باید به میدان بیایند. اکنون نیز بر حاکمیت است که از این ویژگی منحصر به فرد ایرانیان مراقبت کند تا در تداوم وضعیتهای مختلف چه موفقیتها و چه ناکامی ها در کنار آنان بماند و قدردان آنان باشد. حاکمیت باید این ظرفیت را در خودش به وجود آورد تا از انبوه تفکرات و مطالبات داخل کشور که در به صورت متحد در برابر صهیونیستها و آمریکایی ها ایستادند، استقبال کند و بستر رفع نیازها و مشکلات مختلف مردم را بهتر از گذشته فراهم کند.
انتهای پیام
نظرات