حجتالاسلام و المسلمین احمد حمیدی در گفتوگو با ایسنا، یکی از پیام های قیام عاشورا را ایجاد وحدت و همبستگی میان مردم عنوان کرد و ادامه داد: مردم ایران اسلامی در طول جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم منحوس صهیونیستی با حضور پرشور در رویداد های مختلف نشان دادند که با وحدت و همبستگی که یکی از پیام های قیام عاشورا است، از آموزه های اباعبدالله الحسین(ع) پیروی میکنند.
وی با بیان اینکه در عصر امامت امام حسین(ع) پیکره اصلی دین اسلام به خطر افتاده بود، افزود: به یقین نهضت خونین کربلا و استقبال امام حسین(ع) از شهادت خود، اسارت اهلبیتش، همراهان و یارانش برای هدف مهمی بوده است.
وی ادامه داد: ۵۰ سال بعد از رحلت پیامبر اسلام(ص)، دین اسلام در مسیر انحطاط، سنت پیامبر، مسئله امامت و ولایت نیز که مسئله بسیار مهمی بود به خطر افتاده بود و در این راستا نیز امام حسین(ع) برای برطرف کردن این بدعت ها قیام کرد.
حجتالاسلام و المسلمین حمیدی، هدف قیام اباعبدالله الحسین(ع) را حفظ و احیای سنت پیامبر اسلام(ص) دانست و افزود: باتوجه به روایت های مختلف، بعد از رحلت حضرت محمد(ص) بدعت در اسلام احیا شده و امام حسین(ع) برای احیای سنت پیامبر و اصلاح جامعه اسلام قیام کردند.
وی با بیان اینکه مردم متحد و یکپارچه ایران با پیروی از مقام معظم رهبری در برابر ظلم جهان استکباری، ایستادگی میکند، افزود: مردم ایران اسلامی با الهام گرفتن از اباعبدالله الحسین(ع) در برابر ظلم ایستادگی و مقاومت میکنند.
وی به آگاهی سازی و آگاهی بخشی به آحاد جامعه در راستای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و ادامه داد: ترویج اخلاق های معنوی همچون صداقت و راستگویی در هر دو حوزه فضای حقیقی و مجازی و همچنین مقابله با ظلم از وجه های امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
کارشناس مذهبی، همبستگی ملی را از مفاهیم فرهنگی و اجتماعی عاشورا عنوان کرد و افزود: برنامهریزی برنامه های عزاداری برای تبیین ابعاد حماسی، اجتماعی و سیاسی عاشورا همچون ایثار، ولایتمداری ازخودگذشتگی و فداکاری یکی از کار های اساسی توسط نهادهای فرهنگی است که الحمدالله در ایام حزن و ماتم حسینی برنامه های مختلف و متعددی در این راستا در سراسر کشور در حال برگزاری است.
انتهای پیام
نظرات