حجتالاسلاموالمسلمین محمود فیضی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: امام حسین(ع) در نامهای به برادر بزرگوارشان محمد حنفیه نوشتند که من جز برای اصلاح امر امت جد گرامیم پیامبر اکرم(ص) قیام نکردم. حضرت در آن نامه میفرمایند اصلاح امر امت جز با احیای امر به معروف و نهی از منکر محقق نمیشود، اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعهای ترک شود، ظالم بر آن جامعه حاکم خواهد شد.
وی گفت: امیرالمؤمنین(ع) نیز فرمودند مسئله امر به معروف و نهی از منکر نسبت به واجبات دیگر مثل سر به بدن است، یعنی اگر در جامعهای همه واجبات اعم از روزه، نماز، خمس، زکات، جهاد و واجبات دیگر انجام شود، اما در آن جامعه امر به معروف و نهی از منکر نباشد، مثل این است که بدنی دست، پا، قلب و اعضای دیگر را دارد، اما سر ندارد، بنابراین اگر در جامعهای همه واجبات محقق شود، اما امر به معروف و نهی از منکر انجام نگیرد، آن جامعه به اهداف خود نخواهد رسید.
معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین بیان کرد: امام حسین(ع) در خصوص دومین هدفشان از قیام اینچنین بیان کردند که من جز برای مبارزه با ظلم و ظالم و یاری رساندن به مظلوم قیام نکردم، یعنی حضرت هدف دوم از قیام خویش را احقاق حق و ابطال باطل بیان کردند.
حجتالاسلام فیضی خاطرنشان کرد: یک وقت برای اینکه مردم جامعه روشن شده و بصیرت پیدا کنند، لازم است انسان قلمفرسایی کند، یک وقت لازم است سخنرانی کند، یک وقت هم لازم است در وسط معرکه جنگ و نبرد حاضر شده و جانفشانی کند، یعنی اگر امام حسین(ع) در کنار بیتالله الحرام نشسته و ایراد سخن میکردند، کسی پی نمیبرد که یزید ظالم و فاسد است و صلاحیت حکومت بر مسلمین را ندارد، پس گاهی لازم است خونی ریخته شود تا مردم آگاه شوند و بصیرت پیدا کنند.
وی در خصوص وظیفه مسلمانان در خصوص قیام امام حسین(ع)، ادامه داد: اولین وظیفه را باید از حضرت زینب (س) یاد بگیریم، چه خوش گفت شاعر که «کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود»، ما باید الگویمان را حضرت زینب(س) قرار دهیم، یعنی تا قلب خانه دشمن برویم و روشنگری کنیم.
معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: حضرت زینب(س) وقتی در شامات به کاخ یزیدبنمعاویه وارد شدند، شروع به بیان فضائل و اهداف قیام برادر گرامی خود کردند، یعنی با زبانشان تبیین کردند، امروز هم ما باید دشمن، شمر و یزید زمان خود را بشناسیم و اهدافش را برای همگان تبیین کنیم، چرا که امیرالمؤمنین(ع) فرمودند تاریخ در حال تکرار است.
چیزی بین حق و باطل وجود ندارد
وی گفت: خدای متعال در آیه ۲۵۵ سوره بقره انسانها را به دو گروه تقسیم کرده و میفرماید یک گروه خدا را ولی و سرپرست خود قرار میدهند، یک گروه هم کسانی هستند که شیطان و طاغوت را سرپرست خود قرار میدهند، اگر کسی قبول کرد که ولی او خداست باید در مسیر الله حرکت کند.
حجتالاسلام فیضی اظهار کرد: چیزی بین این دو گروه نداریم، یعنی اینطور نیست که کسی بگوید من نه در خیمه حسینبنعلی(ع) و نه در اردوگاه یزید هستم، امروز بین استکبار جهانی یعنی آمریکای جنایتکار، اسرائیل غاصب و همپیمانان آنان با مظلومان عالم شامل مسلمانهای مظلوم و بیدفاع جامعه جهانی از جمله فلسطین، لبنان و یمن، جنگ در گرفته است، اینطور نیست که بگوییم ما با استکبار جهانی کاری نداریم، این مغایر با هدف قیام امام حسین(ع) است.
معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین بیان کرد: وقتی فرستاده یزید ملعون نزد امام حسین(ع) آمد، حضرت فرمود «وَ مِثْلِی لَا یُبَایِعُ بِمِثْلِهِ»، حضرت در اینجا نمیفرماید من با یزید بیعت نمیکنم و زیر یک بیرق نمیروم، بلکه میفرماید در تمام عالم و در تمام زمانها شخصی مثل من با شخصی مثل یزید بیعت نخواهد کرد و زیر یک پرچم نخواهد رفت، چرا که هدفهای ما با هم یکی نیست.
وی خاطرنشان کرد: این اهداف است که مسیر را مشخص میکند، به طور قطع مسیر کسی که هدفش کشورگشایی، فساد و ظلم است با مسیر کسی که هدفش خدا، رستگاری و سعادت در دنیا و آخرت است، فرق میکند.
حجتالاسلام فیضی تصریح کرد: حضرت زینب(س) به معنای واقعی این را افشا کردند که یزید ظالم است و خروجی افشاگریها و روشنگریهای آن حضرت در مسیر اسارت تا شام، قیام توابین و خروج مختار بود.
وی در پایان گفت: چندین قرن است مردم مسلمان با تکیه بر قیام اباعبدالله(ع) و الگو کردن قرار دادن این قیام، در حال مبارزه با استکبار جهانی هستند، انشاءالله خداوند توفیق دهد همه ما جزو کسانی باشیم که ادامهدهنده مسیر و قیام حضرت بوده و عاقبتبخیر شویم.
انتهای پیام
نظرات