روحانگیز جهانافروز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: خانواده به عنوان اولین و مهمترین پایگاه تربیتی، مسئولیت شکلدهی و شکلگیری هویت ملی و رفتارهای اجتماعی فرزندان را به عهده دارد.
وی ادامه داد: انتقال رزشهای ملی ایجاد حس تعلق به خاک و کشور، آموزش و زمینه سازی برای کسب مهارتهای لازم برای رویارویی با چالشهای پیش رو، نهادینه کردن عشق به وطن در وجود فرزندان، جامعه پذیری، تقدیس و تکریم فرهنگ ایثار و شجاعت و غیرت از مسیر خانواده شکل میگیرد.
مدیر اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان افزود: به همین دلیل است که دشمن تلاش میکند بنیان خانواده متزلزل شود و کانون خانواده را از بین ببرد.
جهانافروز بیان کرد: این مقاومتی که امروز دنیا از ایران و ایرانی در عرصههای سیاسی و نظامی شاهد آن است و مایه افتخار و مباهات ما و حیرت و شگفتی دنیا شده است، پشتوانه آن عرصه فرهنگی غنی و خانوادهای استوار است. لذا خانواده باید اعتقادات دینی و باورهای ایمانی فرزندان را تقویت کنند، زیرا کسانی که ایمان و اعتقادات ضعیفی داشته باشند در مقوله مقاومت ضعیف هستند.
این فعال اجتماعی حوزه زنان در لرستان گفت: ایمان و باور قلبی به خداوند به نوع بشر قدرت میدهد و از آنجایی که خداوند را قدرت مطلق و برتر از هر چیز یا کسی میداند، پس در هر جامعهای که ایمان و اعتقاد قلبی به قدرت مطلقه خداوند ضعیف باشد، توانمندی و اعتماد به نفس از بین میرود.
جهانافروز در ادامه با بیان اینکه در فرآیند تعلیم و تربیت نیز باید الگوهایی معرفی شوند که از حیث زمانی، معاصر با نسل کنونی و از نظر جایگاه و منزلت از جنس و مثل مردم عادی باشند و براین باورم که این مهم تاثیری مشهود و قابل ملاحظهای خواهد داشت، گفت: بنابراین آنچه امروز کشور به آن نیاز دارد، تربیت نسلی در مکتب انسانسازی و تمدنسازی باشد.
وی اضافه کرد: معتقدم مکتب شهید سلیمانی، مکتب مقاومت است که میتوان از آن درس شجاعت، قدرت، ایثار، از خود گذشتگی، بندگی محض و در یک کلام خوب زیستن را آموخت، این مکتب به نوجوانان و جوانان میآموزد که چگونه میتوان دیگران را به خود ترجیح داد و برای آسایش، راحتی و امنیت هم نوع، آسایش و امنیت خود را فدا کرد و از جان خود گذشت؛ مکتبی که برگرفته از نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) است.
انتهای پیام
نظرات