• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۱۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404041609075
  • خبرنگار : 50177

یک فعال اجتماعی در حوزه زنان:

خانواده‌ها فرزندان خود را با ابعاد مقاومت آشنا کنند

خانواده‌ها فرزندان خود را با ابعاد مقاومت آشنا کنند

ایسنا/لرستان یک فعال اجتماعی در حوزه زنان در لرستان گفت: وقتی فرزند در محیط خانواده در ابعاد مختلف به خوبی تربیت شود می‌آموزد و خواهد دانست که مقاومت چیست و مقاومت بخشی از وجود او می‌شود، بنابراین اگر با بی‌عدالتی، سهل‌انگاری و یا خیانتی مواجه شود سکوت نخواهد کرد و در مقابل آن با تمام وجود می‌ایستد.

روح‌انگیز جهان‌افروز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خانواده به عنوان اولین و مهم‌ترین پایگاه تربیتی، مسئولیت شکل‌دهی و شکل‌گیری هویت ملی و رفتارهای اجتماعی فرزندان را به عهده دارد.

وی ادامه داد: انتقال رزش‌های ملی ایجاد حس تعلق به خاک و کشور، آموزش و زمینه سازی برای کسب مهارت‌های لازم برای رویارویی با چالش‌های پیش رو، نهادینه کردن عشق به وطن در وجود فرزندان، جامعه پذیری، تقدیس و تکریم فرهنگ ایثار و شجاعت و غیرت از مسیر خانواده شکل می‌گیرد.

مدیر اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان افزود: به همین دلیل است که دشمن تلاش می‌کند بنیان خانواده متزلزل شود و کانون خانواده را از بین ببرد.

جهان‌افروز بیان کرد: این مقاومتی که امروز دنیا از ایران و ایرانی در عرصه‌های سیاسی و نظامی شاهد آن است و مایه افتخار و مباهات ما و حیرت و شگفتی دنیا شده است، پشتوانه آن عرصه فرهنگی غنی و خانواده‌ای استوار است. لذا خانواده باید اعتقادات دینی و باورهای ایمانی فرزندان را تقویت کنند، زیرا کسانی که ایمان و اعتقادات ضعیفی داشته باشند در مقوله مقاومت ضعیف هستند.

این فعال اجتماعی حوزه زنان در لرستان گفت: ایمان و باور قلبی به خداوند به نوع بشر قدرت می‌دهد و از آنجایی که خداوند را قدرت مطلق و برتر از هر چیز یا کسی می‌داند، پس در هر جامعه‌ای که ایمان و اعتقاد قلبی به قدرت مطلقه خداوند ضعیف باشد، توانمندی و اعتماد به نفس از بین می‌رود.

جهان‌افروز در ادامه با بیان اینکه در فرآیند تعلیم و تربیت نیز باید الگوهایی معرفی شوند که از حیث زمانی، معاصر با نسل کنونی و از نظر جایگاه و منزلت از جنس و مثل مردم عادی باشند و براین باورم که این مهم تاثیری مشهود و قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت، گفت: بنابراین آنچه امروز کشور به آن نیاز دارد، تربیت نسلی در مکتب انسان‌سازی و تمدن‌سازی باشد.

وی اضافه کرد: معتقدم مکتب شهید سلیمانی، مکتب مقاومت است که می‌توان از آن درس شجاعت، قدرت، ایثار، از خود گذشتگی، بندگی محض و در یک کلام خوب زیستن را آموخت، این مکتب به نوجوانان و جوانان می‌آموزد که چگونه می‌توان دیگران را به خود ترجیح داد و برای آسایش، راحتی و امنیت هم نوع، آسایش و امنیت خود را فدا کرد و از جان خود گذشت؛ مکتبی که برگرفته از نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha