• جمعه / ۱۸ مهر ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404071811714
  • خبرنگار : 50176

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان:

اشتغال و کارآفرینی از اهداف نمایشگاه اسوه است

اشتغال و کارآفرینی از اهداف نمایشگاه اسوه است

ایسنا/لرستان فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: اشتغال و کارآفرینی از اهداف مهم برپایی نمایشگاه اسوه است که منتخبین به کشور معرفی می‌شوند.

سردار نعمت‌الله باقری شامگاه روز جمعه ۱۸ مهر در حاشیه افتتاح نمایشگاه و جشنواره اسوه پایگاه‌های بسیج ناحیه خرم‌آباد، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در دستور کار پایگاه‌های مقاومت بسیج بوده بحث اشتغال و بحث کارآفرینی در سطح کل پایگاه مقاومت است.

وی خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم در قالب پایگاه‌های اسوه پایگاه‌های نمونه سطح شهر و سپاه ناحیه خرم‌آباد در قالب نمایشگاه اسوه راه‌اندازی شده است.

فرمانده سپاه لرستان بیان کرد: هدف از این نمایشگاه پیدا کردن افراد نخبه در حوزه تولیدات، اشتغال و رفع معضلات و مشکلات جامعه است که پایگاه‌های نمونه انتخاب و در قالب نمایشگاه اسوه استانی به نمایش گذاشته خواهد شد.

سردار باقری با بیان اینکه  این نمایشگاه در قالب غرفه‌های فرهنگی، اجتماعی، سازندگی، اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی بر پا شده است، ادامه داد: منتخبین این پایگاه‌ها به کشور معرفی می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha