اقبال خانی، دوشنبه ۱۶ تیر در گفتوگو با خبرنگاران برنامهریزی برای این سفرهای تربیتی را در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین مهم برشمرد و اظهار کرد: دانشآموزان دختر وپسر مدارس استثنایی در سطح شهرستانها و مناطق استان در اردوهای یک روزه نشاط و شکوفایی با همراهی اولیاء خود شرکت کردند.
وی افزود: این فعالیت شامل اجرای یک جشنواره یک روزه در سطح مدرسه (با حضور دانش آموزان یک مدرسه)، سطح منطقه (با حضور دانش آموزان چند مدرسه همجوار) یا سطح استان (با حضور دانش آموزان از چند منطقه همجوار) میباشد که طی آن دانشآموزان با نیازهای ویژه (با اولویت دوره اول و دوم ابتدایی) به همراه خانوادههای خود (پدر و مادر، سرپرست)، در فضایی شاد و مفرّح، در هفت مسابقه/ بازی که در قالب هفت ایستگاه تعریف میشوند، شرکت نموده و پس از اتمام بازیها و جمعبندی امتیازات به خانوادههای حائز رتبههای برتر جایزه و گواهینامه اهداء خواهد شد.
اقبال خانی اضافه کرد: سفرهای تربیتی یکی از بهترین راهکارهای کشف و پرورش خلاقیت دانشآموزان و جزو بهترین و ماندگارترین خاطرات دانشآموزان در دوران تحصیل است.
سرپرست آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه اردوی مدرسه فرصتی عالی برای توسعهی طیف وسیعی از مهارتهای اجتماعی است، ادامه داد: بیشتر فعالیتها در اردوهای مدارس بهصورت گروهی و تیمی است که برای تقویت روابط دوستانه جدید با دانشآموزانی که کمتر میتوانند ارتباط برقرار کنند، بسیار مفید و مؤثر است.
وی با اشاره به اینکه یکی از بسترهای مهم تربیتی اردوهای دانشآموزی است، برگزاری اردو را در شکلگیری شخصیت دانشآموزان مؤثر دانست و افزود: ارتقای روحیه مشارکتجویی و کارگروهی، پذیرش نظم و قانونمندی ونیز آمادهسازی و توانمندسازی دانشآموزان از دیگر دستاوردهای اردوهای تربیتی است.
سرپرست آموزش و پرورش استثنایی استان آشنایی اولیای دانشآموزان با نیازهای ویژه با اهداف تربیت بدنی آموزش و پرورش استثنایی، کاهش آسیبهای ناشی از گسست نسلی در خانوادهها، همسویی اولیاء دانشآموزان با مدرسه در آموزش درس تربیت بدنی، مشارکت اولیای دانش آموزان در مجموعه فعالیتهای تربیت بدنی دانشآموزان با نیازهای ویژه وارتقای کیفیت زندگی اجتماعی از طریق توسعه روابط خانوادگی را از اهداف کیفی برگزاری این جشنواره برشمرد.
خانی با اشاره به اهمیت فعالیتهای فرهنگی هنری در حفظ، تقویت، ارتقای سلامت روحی دانشآموزان با نیازهای ویژه و تأثیر این فعالیتها بر ارتقای سطح مهارتهای زندگی و پیشگیری از عوارض ناشی از معلولیت یادآور شد: دانشآموزان با نیازهای ویژه از استعدادها و توانمندیهای بالایی در زمینههای مختلف برخوردار هستند که در صورت خودباروری شکوفا خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات