• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404041609581
  • خبرنگار : 50643

یک استاد دانشگاه:

وفاداری مردم ایران، پایه‌گذار امنیت و پایداری ملی است

وفاداری مردم ایران، پایه‌گذار امنیت و پایداری ملی است

ایسنا/آذربایجان شرقی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی به ویژگی‌های مردمی که موجب پایداری و همراهی آنان با نظام شده است، اشاره و تأکید کرد: آنچه موجب برهم خوردن محاسبات قدرت‌های غربی شده، ایمان و باورهای عمیق ملت ایران است. مردم ایران با تکیه بر اعتقادات اسلامی خود، حمایت گسترده‌ای از نظام جمهوری اسلامی نشان داده‌اند. این ایمان، ضامن امنیت کشور بوده و مردم ما با وفاداری به اهداف انقلاب، همواره همراه و پشتیبان نظام بوده‌اند.

بهنیا اصلانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به چگونگی شکست رژیم صهیونیستی در برابر توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی، اظهار کرد: تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران به‌وضوح کارآمدی دکترین بازدارندگی کشور را به نمایش گذاشت. این دکترین نشان داد که جمهوری اسلامی ایران موفق به ایجاد بازدارندگی مؤثری شده است که حداقل آن، دفاع از تمامیت ارضی و حداکثر آن پاسخ قاطع به متجاوز است. 

وی افزود: پیام اصلی این بازدارندگی برای منطقه و جهان این است که جمهوری اسلامی ایران تهدیدی برای ملت‌ها و دولت‌های غیرمتخاصم نیست، بلکه ثبات و امنیت پایدار را برای آن‌ها تضمین می‌کند. کشورهای همسایه و دیگر بازیگران بین‌المللی می‌توانند با اطمینان خاطر تعاملات خود را با ایران ادامه دهند و فریب تبلیغات رسانه‌های غربی که در تلاش برای بی‌ثبات جلوه دادن کشور هستند را نخورند.

                                                                                     مذاکره با رژیم صهیونیستی بی‌نتیجه است؛ مقاومت تنها راه دفاع از کشور

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی با رد امکان هرگونه مذاکره یا راه‌حل دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: ما نه در گذشته و نه در حال حاضر، رژیم صهیونیستی را به‌عنوان یک دولت-ملت به رسمیت نمی‌شناسیم. 

وی ادامه داد: ساکنان سرزمین‌های اشغالی، فاقد هویت ملی مشترک و تاریخ زندگی جمعی هستند. ما بر این باوریم که از ابتدای انقلاب اسلامی، سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مخالفت با شکل‌گیری این رژیم بر مبنای توافقات ناعادلانه پس از جنگ جهانی دوم بوده است.

وی اذعان کرد: بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی نیز تأکید داشتند که اشغال فلسطین نه پایان بحران بلکه آغاز مشکلات جدید در منطقه است. این مسئله باید حل شود و حل آن در گرو اراده مردم فلسطین و همراهی کشورهای اسلامی است.

اصلانی یادآوری کرد: ما تجربیات متعدد مذاکره مستقیم با اروپا و غیرمستقیم با ایالات متحده را در اختیار داریم، اما این کشورها همواره عهدشکن، فریبکار و سوءاستفاده‌گر بوده‌اند. بنابراین، ضمن تأکید بر مذاکره در چارچوب عزت، حکمت و مصلحت، باید توانایی دفاعی و بازدارندگی خود را حفظ و تقویت کنیم. 

وی مطرح کرد: تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی نشان داد که جمهوری اسلامی ایران برای تأمین منافع ملی خود مصمم است؛ هرچند در صورت تأمین منافع ملی از مسیر مذاکره، مانعی وجود ندارد، اما تجربه ثابت کرده است که غربی‌ها رویکردی معقولانه و صادقانه ندارند.

هوشیاری ملی، سلاح مقابله با مسیر خصمانه غرب

وی با اشاره به تداوم دشمنی غرب با جمهوری اسلامی ایران، افزود: غرب با تکیه بر روحیه تکبر و سلطه‌جویی، سعی دارد اندیشه‌های قرن هجدهم را در قرن بیست‌ویکم پیاده‌سازی کند. 

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی تشریح کرد: غرب امروز، لیبرالیسم را به‌عنوان تنها مسیر سعادت بشر معرفی می‌کند و تلاش می‌کند آن را بر سایر ملت‌ها تحمیل کند تا سلطه خود را ادامه دهد. به همین دلیل، دشمنی غرب با جمهوری اسلامی، صرفاً سیاسی نیست، بلکه دشمنی با سبک زندگی اسلامی و تمدن اسلامی محسوب می‌شود؛ چنان‌که نظریه‌پردازانی چون هانتینگتون نیز از این تقابل به‌عنوان «نزاع تمدنی» یاد کرده‌اند.

حمله اسرائیل، آزمون آشکار حمایت بی‌قید و شرط غرب از تجاوز

وی همچنین ادامه داد: تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و حمایت علنی و بی‌سابقه غرب از آن، نشان‌دهنده آن است که مسیر پیش‌روی غرب در مواجهه با ملت ایران، مسیری خصمانه و خطرناک است. بنابراین، بیش از هر زمان دیگری نیازمند حفظ هوشیاری ملی و تقویت ابعاد مختلف امنیت، از جمله امنیت ایمانی و اعتقادی هستیم؛ چراکه غرب توان مقابله با این نوع از امنیت را ندارد و بارها از آن آسیب دیده است. تجربه صدام و رؤیای فتح تهران در سه روز، نمونه‌ای از این شکست‌ها است.

نفرت از صهیونیسم، دیگر محدود به جهان اسلام نیست

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ عاشورایی در پایداری جامعه اسلامی، گفت: عاشورا نماد پیروزی حق بر باطل و غلبه خون بر شمشیر است. این واقعه، سنت الهی را به نمایش می‌گذارد که همواره در نبرد میان ظلم و عدل، نهایتاً حق پیروز خواهد بود. 

اصلانی اظهار کرد: ملت ایران، پرچم‌دار فرهنگ مقاومت عاشورایی هستند و تلاش دارند این فرهنگ را جهانی سازند. نفرت از صهیونیسم، امروز صرفاً محدود به جهان اسلام نیست؛ بلکه در قلب آمریکا و اروپا نیز شاهد بیداری افکار عمومی در این زمینه هستیم.

وی اضافه کرد: امام حسین (ع) با قیام عاشورا، مسیر مقابله با ظلم را برای همیشه گشود و ملت ایران نیز با تکیه بر همین فرهنگ، در مسیر مبارزه با سلطه و بی‌عدالتی جهانی گام برمی‌دارند.

بصیرت، سپر ملت ایران است

وی با اشاره به تجربه تاریخی عاشورا و نفوذ عناصر خیانت‌کار در سپاه امام حسین (ع)، عنوان کرد: امروز نیز دشمنان جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند از طریق نفوذ در ساختارهای داخلی، کشور را ناکارآمد جلوه دهند و زمینه‌ساز نارضایتی عمومی شوند. مقابله با این پدیده نیازمند ترکیبی از اقدامات نرم‌افزاری، نظیر بصیرت‌افزایی عمومی و اقدامات سخت‌افزاری از طریق نهادهای مسئول به‌ویژه دستگاه‌های امنیتی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: متأسفانه در مقاطعی نسبت به خطر نفوذ غفلت شده، در حالی‌که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها و بارها نسبت به این موضوع هشدار داده‌اند. ما باید مردم را در مقابله با نفوذ مشارکت دهیم؛ چراکه عناصر نفوذی به‌دنبال حل مشکلات کشور نیستند، بلکه هدف آن‌ها ایجاد بحران است. 

وی در خاتمه افزود: مردم می‌توانند با هوشیاری و آگاهی، نقش مؤثری در شناسایی و خنثی‌سازی این تهدید ایفا نمایند. تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، بار دیگر اهمیت این موضوع را برای همگان آشکار ساخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha