• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404041609746
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

فعالیت ۳۰۵ شرکت در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان

فعالیت ۳۰۵ شرکت در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان از فعالیت حدود ۳۰۵ شرکت فناور در این مرکز نوآوری خبر داد و گفت: بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی در این شرکت‌ها ایجاد شده است.

حبیب‌الله سالارزهی دوشنبه ۱۶ تیر در این باره توضیح داد: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در ۱۴ سال اخیر توانسته است ظرفیت‌سازی خوبی در اقتصاد دانش‌بنیان استان ایجاد کند.

سالارزهی، رویکرد پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان را توسعه زیست بوم نوآوری استان دانست و گفت: می‌کوشیم در زیست بوم نوآوری، علاوه بر تمرکز بر روی جامعه دانش‌آموزی و دانشجویی در بخش‌های دیگر جامعه مانند صنعت، اجتماعی، زنان، جوانان و نوجوانان نیز برنامه‌هایی بصورت تخصصی داشته باشیم.

وی با اشاره به اهمیت عدالت نوآوری در زیست بوم استان، گفت: با توجه به گستردگی استان و تنوع اقلیمی، مزیت‌ها و ظرفیت‌هایی که از هامون تا مَکُران داریم و همچنین رویکرد دولت چهاردهم در بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و کریدورهای بین‌المللی تلاش بر این است که توجه ما فقط معطوف به مرکز استان نباشد.

سالارزهی تأکید کرد: توسعه زیست بوم نوآوری در شهرها و روستاها و پایگاه‌های اجتماعی مختلف از اولویت های پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان است.

وی همچنین با اشاره به پروژه بزرگترین پردیس فناوری جنوب شرق کشور، خاطرنشان کرد: این طرح با رویکرد اقتصاد خلاق و دانش‌بنیان در وسعت ۶۰ هکتار در حال اجراست و امیدواریم با بهره‌برداری از آن تحول عظیمی در جهت‌گیری استان به سمت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اتفاق بیفتد.

سالارزهی، به ایجاد پردیس اینترنت اشیا و هوش مصنوعی نیز اشاره کرد و افزود: این مرکز بعنوان بزرگترین پردیس تخصصی در یک مجموعه دوونیم هکتاری در حال آماده‌سازی است.

رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان اضافه کرد: با توجه به ورود به انقلاب صنعتی چهارم و دنیای فناوری‌های نوین، تلاش داریم این مجموعه در کوتاهترین زمان ممکن بهره‌برداری شود.

وی تصریح کرد: انتظار داریم دلسوزان و مشتاقان توسعه و کارآفرینان در زیست بوم نوآوری استان در کنار ما قرار بگیرند و با سامانه‌های پیشنهادی که در پارک علم و فناوری سیستان و بلوپستان فراهم شده است، بتوانیم از ظرفیت «نوآوری باز» در ایده‌پردازی آحاد جامعه استفاده کنیم.

نوآوری باز مدلی از نوآوری است که همکاری با افراد و سازمان های خارج از شرکت مانند مشتریان، تأمین‌کنندگان، رقبا، پژوهشگران یا عموم را ترویج می‌کند؛ هدف از نوآوری باز، استفاده از دانش، ایده‌ها و ظرفیت‌های خارج از سازمان برای ارتقای قابلیت‌ها و نتایج نوآوری داخلی شرکت است.

به گزارش ایسنا، به نقل پارک علم و فناوری استان، سالازهی ادامه داد: در این مسیر از پیشنهادها، انتقادها و نظرهای مردم استفاده می‌کنیم و آنها را در برنامه‌های توسعه پارک علم و فناوری استان به‌کار می بریم تا در یک دورنمای مشخص، جایگاه پارک و گستره فعالیت‌های زیست بوم در مقیاس کمی و کیفی نمود بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha