• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404041710285
  • خبرنگار : 50034

معاون استاندار همدان خبرداد

اجرای طرح بازتوانی مؤثرتر افراد بهبودیافته از اعتیاد در همدان

اجرای طرح بازتوانی مؤثرتر افراد بهبودیافته از اعتیاد در همدان

ایسنا/همدان  معاون سیاسی استاندار همدان از اجرای طرحی پایلوت در استان برای بازتوانی مؤثرتر افراد بهبودیافته از اعتیاد خبر داد و گفت: بازگشت معتادان به چرخه درمان با الگوی پایلوت مدیریت خواهد شد.

 حمزه امرایی سه‌شنبه ۱۷ تیر در مراسم امحای مواد مخدر با تأکید بر ضرورت جلب مشارکت عمومی در مبارزه با مواد مخدر، اظهارکرد: اگر این طرح موفقیت‌آمیز باشد، می‌توان آن را به‌عنوان یک مدل موفق استانی در سطح ملی توسعه داد.

معاون سیاسی استاندار با اشاره به مشکلات متعددی از جمله بیکاری، بیماری و آسیب‌های خانوادگی در مسیر بازتوانی، بیان کرد: برای هر فرد باید یک فرآیند مشخص تعریف شود تا در هر مقطع بتوان وضعیت او را ارزیابی کرد؛ اینکه آیا بهبود حاصل شده و آیا زمینه بازگشت به زندگی عادی و خانواده فراهم شده است.

امرایی با قدردانی از تلاش‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر استان همدان، به‌ویژه سردار نجفی و همکارانشان، بیان کرد: این مراسم، نماد عزم جدی نهادهای مسئول در مقابله با مواد مخدر است و باید از زحمات همه فعالان این حوزه، از جمله سپاه، نیروهای امنیتی، بسیج و مجموعه‌های مردمی، تشکر کرد.

وی تاکید کرد:  اگرچه اقدامات قابل‌توجهی صورت گرفته، اما همچنان جای کار بسیاری باقی مانده است که بخشی از این مسئولیت بر عهده مردم است و هر اندازه مشارکت مردمی در این مسیر بیشتر باشد، موفقیت‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

معاون استاندار همدان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حضور پررنگ مردم پس از حادثه ۲۳ خرداد، گفت: از همان لحظات نخست این تهاجم ناجوانمردانه، شاهد مراجعات، تماس‌ها و اعلام آمادگی مردم برای حضور و کمک به امنیت کشور بودیم و این سرمایه عظیم اجتماعی باید سازمان‌دهی و در مسیر حفظ امنیت و ارزش‌های ملی به‌کار گرفته شود.

امرایی با بیان اینکه در بیست روز اخیر، فارغ از اختلاف دیدگاه‌ها، شاهد وحدت و انسجام ملی مثال‌زدنی بودیم، افزود: تهدید دشمن، موجب تقویت انسجام داخلی شد و نشان داد که مردم در بزنگاه‌های حساس، پای کار امنیت، اقتدار و سرنوشت کشور خود ایستاده‌اند.

معاون سیاسی استاندار همدان تأکید کرد: امیدواریم در حوزه مقابله با مواد مخدر نیز بتوانیم از همین ظرفیت مردمی استفاده کنیم و از آنجا که خانواده‌ها نگران آینده فرزندان‌شان هستند و اگر بتوانیم مشارکت عمومی را جلب کنیم، قطعاً موفقیت‌های بیشتری حاصل خواهد شد.

امرایی افزود: امید آن داریم که در آینده‌ای نه چندان دور، دیگر نیازی به برگزاری چنین مراسم‌هایی نباشد چراکه توانسته باشیم این پدیده شوم را به‌طور کامل از جامعه ریشه‌کن کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha