یدالله رحمانی امروز سه شنبه۱۷ تیر در بازدید از پروژه چهارخطه کردن محور یاسوج به شیراز به همراه نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون و برخی مسئولان استانی و محلی افزود: محور ارتباطی یاسوج به شیراز ۱۲۸ کیلومتر طول دارد که از این میزان ۳۲ کیلومتر در محدوده استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
وی اظهار کرد: تاکنون ۱۴ کیلومتر آسفالت شده و ۱۸ کیلومتر باقی مانده است که در مجموع تا پایان شهریور امسال آسفالت خواهد شده و به بهرهبرداری خواهد رسید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با توجه به آبگیری سد تنگ سرخ و قرار گرفتن حدود ۶ کیلومتر از این محور در محدوده این سد بهرهبرداری از این میزان در اولویت قرار دارد.
رحمانی تصریح کرد: برای بهرهبرداری و تکمیل ۳۲ کیلومتر در محدوده استان طبق برآوردههای انجام شده ۱۵۰۰ میلیارد تومان نیاز است.
وی بیان کرد: امسال برای این پروژه ۲۰۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده که تلاش خواهیم کرد از مسیرها و ردیفهای دیگر این اعتبار افزایش یابد تا پروژه قبل از آبگیری سد تنگ سرخ افتتاح و به بهرهبرداری برسد.
علی پارسایی، مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، نیز در حاشیه این بازدید گفت: ۶ کیلومتر از این مسیر طی سه ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید. این محور که به دلیل احداث سد تنگسرخ و تغییر مسیر، نیازمند بازنگری و اولویتبندی است، با اعتبار مصوب ۲۰۰ میلیارد تومان در دست اجراست.
وی افزود: از این ۳۲ کیلومتر، ۱۴ کیلومتر به بهرهبرداری رسیده و مابقی در حال احداث است. با توجه به اینکه احتمالاً جاده موجود در طول مسیر سد تنگسرخ زیر آب خواهد رفت، اولویتبندی برای بازگشایی سریعتر انتهای مسیر ضروری است.
پارسایی اظهارکرد: با فعالیتهای انجام شده، ۷ کیلومتر از مسیر پیشرفت فیزیکی بسیار خوبی داشته و احتمالاً در سه ماه آینده ۶ کیلومتر آن به بهرهبرداری خواهد رسید. مشکل اصلی ما در حال حاضر یک و نیم کیلومتر انتهای مسیر است که تعیین تکلیف نشده است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد همچنین به بازدید استاندار و مسئولان استانی از این محور اشاره کرد و گفت: در این بازدید سه گزینه برای انتهای مسیر انتخاب شد تا به یک گزینه مطلوب دست یابیم. امیدواریم قبل از آبگیری سد، کل مسیر به بهرهبرداری برسد.
پارسایی با بیان اینکه این پروژه ملی، با وجود اعتبار مصوب ۲۰۰ میلیارد تومانی، با جذب اعتبارات از منابع دیگر نیز پیگیری میشود، تصریح کرد: همچون سال گذشته که ۴۶۰ درصد بالاتر از اعتبارات مصوب جذب کردیم، امسال نیز از روشهای تأمین مالی مانند تهاتر ملک و ماده ۵۶ و سایر منابع و ردیفها برای تأمین اعتبار این پروژه استفاده خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه اعتبار مصوب ۲۰۰ میلیارد تومان به ظاهر کم است، تمامی مسئولان استان و همکاران ما در راه و شهرسازی تلاش میکنند تا با جذب اعتبارات بیشتر، پروژه را به مرحله بهرهبرداری نزدیک کنند.
به گزارش ایسنا، مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص مزایای این مسیر جدید، بیان کرد: این مسیر علاوه بر رفع مشکل آبگیری سد، طول مسیر را نیز کاهش میدهد. هرچند متراژ دقیق به دلیل نهایی نشدن انتهای مسیر قابل اعلام نیست، اما بدیهی است که طول مسیر کمتر و ایمنی آن نیز به دلیل چهار خطه بودن در مقایسه با مسیر قبلی که دو خطه بود، بسیار بیشتر خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات