• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404041710469
  • خبرنگار : 71415

واشنگتن پست: یک جاعل با هوش مصنوعی تلاش کرده خودش را مارکو روبیو جا بزند

واشنگتن پست: یک جاعل با هوش مصنوعی تلاش کرده خودش را مارکو روبیو جا بزند

بر اساس گزارش روزنامه آمریکایی فردی تلاش کرده با جعل هویت «مارکو روبیو» با استفاده از هوش مصنوعی، با چند مقام داخلی و خارجی ارتباط برقرار کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه واشنگتن پست نوشت طبق اعلام یک مقام ارشد آمریکایی و یک سند وزارت امور خارجه آمریکا، فردی با استفاده از هوش مصنوعی تلاش کرده تا خودش را مارکو روبیو جا زده و با جعل صدا و نوشتار این وزیر امور خارجه آمریکا از طریق نرم‌افزارهای هوش مصنوعی، با چند وزیر امور خارجه، یک فرماندار آمریکایی و یک نماینده کنگره این کشور ارتباط برقرار کند.

مقام‌های آمریکایی هنوز نمی‌دانند عامل پشت این جعل هویت مارکو روبیو چه کسی است اما معتقدند هدف او از این تلاش‌ها فریب دادن مقام‌های بانفوذ دولتی و «دسترسی پیدا کردن به اطلاعات یا حساب‌های کاربری است.»

به نوشته این روزنامه آمریکایی در سند وزارت امور خارجه ایالات متحده به تاریخ سوم ژوئیه تصریح شده فرد جاعل هم با استفاده از سرویس پیامک و هم پیامرسان سیگنال که در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سطحی گسترده استفاده می‌شود «با دست کم پنج مقام در بیرون از وزارت امور خارجه آمریکا شامل سه وزیر امور خارجه، یک فرماندار آمریکایی و یک نماینده کنگره آمریکا تماس گرفته است.»

شروع جعل هویت این فرد از اواسط ماه ژوئن بوده، زمانی که او در پیام رسان سیگنال حسابی کاربری با نام Marco.Rubio@state.gov را ایجاد کرد تا شروع به ارتباط برقرار کردن با سیاستمداران و دیپلمات‌های داخلی و خارجی بی‌خبر از همه جا کند. این نام نمایش داده شده در حساب او نشان دهنده آدرس واقعی پست الکترونیک وزیر خارجه آمریکا نیست.

در این سند تصریح شد: «این عامل از طریق پیام رسان سیگنال پیام‌های صوتی را برای دست کم ۲ تن از افراد هدف گرفته شده فرستاد و در یک مورد نیز برای یکی از افراد هدف خود پیامک فرستاده و او را دعوت به ارتباط برقرار کردن از طریق پیام‌رسان سیگنال کرد.»

وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به این گزارش اعلام کرد: «تحقیقاتی جامع را اجرا کرده و به اجرای تدابیر حفاظتی ادامه خواهیم داد تا نگذاریم در آینده باز هم چنین اتفاقی بیفتد.»

منابع مورد استناد این روزنامه از فاش ساختن محتواهای پیام‌های ارسال شده توسط این فرد یا اسامی مقام‌ها و دیپلمات‌هایی که او برای تماس برقرار کردن با آنها تلاش کرده خودداری کردند.

واشنگتن پست تصریح کرد که اخیرا جاعلان دیگری نیز تلاش کرده‌اند با جعل هویت، با مقام‌های رده بالای آمریکایی ارتباط برقرار کنند. وال استریت ژورنال پیشتر گزارش داد ماه مه گذشته شخصی به تلفن همراه «سوزی وایلز»، رئیس دفتر کاخ سفید نفوذ کرده و سپس تلاش کرد تا با جا زدن خود به عنوان این مقام کاخ سفید از طریق پیامک و تماس با چند سناتور، فرماندار و مدیر تجاری ارتباط برقرار کند. این اتفاق بعدا هم کاخ سفید و هم دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی)‌ را وادار به اجرای یک تحقیقات کرد هر چند که دونالد ترامپ این اتفاق را کم‌اهمیت خوانده و گفته بود: «وایلز زنی شگفت انگیز است که می‌تواند آن را مدیریت کند.»

اف.بی.آی از اظهارنظر درباره گزارش واشنگتن پست در خصوص جعل هویت مارکو روبیو خودداری کرد. طبق قوانین ایالات متحده جعل هویت یک افسر یا کارمند فدرال به منظور فریبکاری یا دست یافتن به چیزی جرم محسوب می‌شود.

«هانی فرید»، یک استاد دانشگاه کالیفرنیا برکلی که در زمینه جرم شناسی دیجیتال تخصص دارد گفت عملیات‌هایی به این شکل نیاز به یک عامل پیچیده ندارند اما اغلب موفق هستند چون مقام‌های دولتی ممکن است نسبت به امنیت داده های خود بی ملاحظه باشند.

او ادامه داد: «دقیقا به همین دلیل نباید شما از پیام‌رسان سیگنال یا دیگر مجاری ارتباطی غیر ایمن برای تعاملات رسمی دولتی استفاده کنید.»

همین چند ماه پیش که رسوایی مشهور به «سیگنال گیت» در ایالات متحده جنجال زیادی برانگیخت؛ رسوایی که در جریان مایکل والتز، مشاور امنیت ملی وقت کاخ سفید به شکلی غیر عمد یک خبرنگار را به یک گروه مقامات رسمی در پیام‌رسان سیگنال که در آن درباره برنامه‌های حساس حملات نظامی آمریکا علیه یمن بحث می‌شد اضافه کرد. این رسوایی نهایتا به عزل والتز و محدود کردن استفاده از این پیام‌رسان برای تعاملات مقامات امنیت ملی آمریکا منجر شد.

با این وجود مقام‌های دولتی چه در آمریکا و چه در کشورهای دیگر همچنان به صورت شخصی از این پیام‌رسان برای ارتباطاتشان استفاده می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha