• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۲۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404041810639
  • خبرنگار : 50191

دستگیری شرور و عامل تیراندازی در خاش

دستگیری شرور و عامل تیراندازی در خاش

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرمانده انتظامی خاش از دستگیری شرور و عامل تیراندازی در این شهر خبر داد.

سرهنگ غلامرضا نورا در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: در پی رسیدگی به پرونده شرارت، تیراندازی و ایجاد رعب، وحشت میان شهروندان در شهرستان خاش، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان خاش در ادامه افزود: اقدامات تخصصی برای دستگیری متهم آغاز و عامل تیراندازی در سطح شهر شناسایی که به دستور ایست پلیس توجهی نکرده و قصد تیراندازی به سمت ماموران را داشت که با اقدام به موقع ماموران مجروح و به مرکز درمانی منتقل شد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در بازدید از خودروی نامبرده یک قبضه سلاح کلاشینکف به همراه مهمات مربوطه که با آنها به شرارت می پرداخت، کشف شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha