گلنساء مبارکی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: قصرقند نه مرز دارد و نه دریا؛ مهمترین ظرفیت آن در حوزه کشاورزی است و انتظار میرود در این بخش، اعتبارات ویژهای در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به پایین بودن شاخصهای توسعه در این شهرستان، افزود: توسعه قصرقند نیازمند نگاه ویژه در توزیع اعتبارات است.
فرماندار با تأکید بر لزوم جبران عقبماندگیهای موجود بیان کرد: در جلسات کمیته برنامهریزی استان سیستان و بلوچستان نیز بارها اعلام کردهام که قصرقند باید در تخصیص منابع بهصورت ویژه دیده شود. سهم اعتبارات شهرستان در سال جاری باید افزایش یابد.
مبارکی، خواستار اولویتبخشی به طرحهایی شد که به بهبود زندگی مردم و رونق کشاورزی منجر میشود.
وی ادامه داد: شهرستان قصرقند که زمانی پایتخت مکران بوده، با دهها اثر تاریخی و طبیعی و مناطق گردشگری یکی از جاذبههای خاطره انگیز جنوب سیستان و بلوچستان است.
فرماندار ادامه داد: شهرستان قصرقند با ۷۰ هزار نفر جمعیت بیش از ۱۲۰ پارچه آبادی و روستا و سه بخش ساربوگ، تلنگ و مرکزی در فاصله ۶۵ کیلومتری مرکز شهرستان نیکشهر واقع شده است.
وی بیان کرد: قصرقند که در سال ۱۳۱۸ به عنوان مرکز بخش قصرقند تعیین شده و در سال ۱۳۹۱ بخش قصرقند به شهرستان ارتقا پیدا کرد.
فرماندار قصرقند افزود: در قدیم انبار غله منطقه جنوب بلوچستان بوده و کشت برنج و شبدر برسیم در آن رواج بیشتری دارد و از قطبهای مهم کشاورزی و گردشگری شهرستان نیکشهر است.
مبارکی ادامه داد: قصرقند از طرف شمال به بخش آهوران، از شمال خاوری به راسک، از طرف جنوب به چابهار، از طرف باختر به نیک شهر متصل است. هوای قصرقند گرمسیری مالاریائی ولی در اثر داشتن ارتفاعات زیاد از سایر نقاط معتدل تر است.
انتهای پیام
نظرات