• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404041810802
  • خبرنگار : 50214

در آیین گرامیداشت شهدای رسانه جنگ ۱۲ روزه در یزد مطرح شد؛

جنگ روایت‌ها با پایان جنگ ۱۲ روزه آغاز شده است/ رسانه‌ها مواظب تحرکات دشمن باشند

جنگ روایت‌ها با پایان جنگ ۱۲ روزه آغاز شده است/ رسانه‌ها مواظب تحرکات دشمن باشند

ایسنا/یزد مسئول بسیج رسانه استان یزد روایتگری برای هدایت افکار عمومی را بخشی از جنگ ترکیبی دشمن صهیونیستی خواند و گفت: دشمن پس از شکست در جنگ نظامی و دیپلماسی تلاش دارد با تحریف رسانه‌ای خود نتیجه این جنگ ترکیبی را به نفع خود رقم بزند.

علی پورمیرزایی صبح امروز چهارشنبه ۱۸ تیرماه در مراسم گرامیداشت شهدای رسانه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که همزمان با سیزدهم محرم با حضور اهالی رسانه و مردم شهید پرور یزد در محل باغ موزه دفاع مقدس این شهر و در جوار شهید گمنام برگزار شد، اظهار کرد: حادثه کربلا از این جهت که چرا هزاران نفری که به امام حسین(ع) نامه ‌نوشتند، در کربلا مقابل آن حضرت صف آرایی کردند یا این که چگونه مردم کوفه پشت مسلم بن عقیل(ع) را در این شهر خالی کردند، جای تامل دارد.

وی ضمن گرامیداشت یاد شهدای رسانه‌ای تجاوز رژیم جنایتکار و جعلی صهونیستی، گفت: پیام این شهدا شاید این نکته را متذکر شود که که پیروزی در برابر دشمن علاوه بر غلبه در میدان رزم و دیپلماسی نیازمند فتح افکار عمومی نیز است و در صورتی که این سه ضلع تکمیل نشود، فتح و پیروزی بر دشمن محقق نخواهد شد.

پورمیرزایی با بیان این که عبیدالله ابن زیاد با تبلیغ و ایجاد هراس در دل زنان کوفی مانع یاری شوهرانشان از امام حسین(ع) در دشت کربلا شد، این نکته را بیانگر اهمیت موضوع دست‌کاری افکار عمومی از طریق رسانه که در آن زمان منابر و جارچیان حکومت بودند، دانست.

وی گفت: البته هرچند حادثه عاشورا در نگاه اول با توجه به شهادت سیدالشهدا(ع) و خانواده و یارانشان، خیلی تلخ و دردناک بود ولی در ادامه روایتگری حضرت زینب(س) همچون یک رسانه تاثیرگذار از حوادث دشت نینوا باعث می‌شود که نتیجه این جنگ به سوی دیگر یعنی تضعیف یزید سوق یابد.

مسئول بسیج رسانه یزد با تاکید بر این که جنگ ۱۲ روزه نه تنها پایان نیافته بلکه در بخش جنگ روایت‌ها آغاز شده است، گفت: دشمن امروز تلاش دارد با تحریف جنگ میدان از طریق رسانه‌های خود، نتیجه این جنگ ترکیبی را به نفع خود رقم بزند.

وی ادامه داد: رسانه‌های جبهه مقاومت باید علاوه بر اقدام به موقع و بدون تعلل و بدون تعارف در این میدان نبرد که دشمن برای هر شلیکی از قبل روایتی را آماده کرده است، در جهت شکستن ترس رسانه‌ای که روزگاری در جریان نهضت حسینی باعث سکوت برخی از شخصیت‌های تاثیرگذار جامعه شد، همت کنند.

وی با توصیه به رسانه‌ها درخصوص روایتگری کامل حوادث، گفت: اصحاب رسانه باید در این جنگ ترکیبی، پاسخ همه جانبه‌ای از اتفاقات را مورد نظر داشته باشند و با نیت‌های پاک و الهی به روایتگری جهت هدایت درست افکار عمومی بپردازند.

پورمیرزایی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به این که دشمن درصد از بین بردن اتحاد و انسجام ایجاد شده بین مردم در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است، گفت: رسانه‌ها مواظب تحرکات این روزهای دشمن باشند چرا که سعی دارد با سوق دادن افکار عمومی به موضوعاتی نظیر اتباع خارجی، صحنه جنگ را به ابعاد دیگری بسط و گسترش دهد.

نگهداری دین در جامعه با حفظ اسلامیت اقتصاد

حجت الاسلام محمدهادی خسروی‌راد یکی دیگر از سخنران این مراسم هم با طرح این سوال که آیا امکان جلوگیری از وقوع حادثه کربلا وجود داشت، یکی از علل بروز این واقعه را اقتصاد غیراسلامی قبل از این حوادث که منجر به تعارضات و تناقضات بسیاری در جامعه شد ذکر کرد و گفت: متاسفانه اقتصاد غیراسلامی با سوق دادن جامعه به سمت روش‌های کسب مال غیرحلال، در نهایت به عاشورا ختم شد.

وی با تاکید بر این که عبرت گرفتن یکی از مهمترین دستاوردهای مراسم‌های سوگواری برای ابی‌عبدالله(ع) است، گفت: به دنبال توزیع ناعادلانه بیت المال بین مسلمین با این توجیه نادرست که کسانی که زودتر به اسلام گرویده‌اند باید سهم بیشتری از بیت المال داشته باشند، شاهد تبدیل شدن برخی از پیشتازان اسلام به ابرسرمایه‌داران و بروز تعارض در جامعه بودیم.

خسروی‌راد افزود: این ابرسرمایه‌داران با به رخ کشیدن سرمایه‌های خود به توده‌های مردم و خلق چشم هم‌چشمی‌ها و ایجاد نیازهای سیری‌ناپذیر، جامعه را به سمت تفکر اقتصاد سرمایه‌داری سوق و در نهایت به حوادثی چون واقعه کربلا سوق دادند.

وی با بیان این که کسانی مانند عمرسعد به طمع ملک ری حاضر به ریختن خون فرزند رسول خدا در دشت نینوا شدند، گفت: چنین تفکر اقتصادی در سطوح پایین‌تر نیز منجر به غارتگری از خیمه‌ها و فرزندان سیدالشهدا(ع) در دست کربلا شد.

این سخنران در پایان تاکید کرد: اگر بخواهیم حافظ دین در جامعه باشیم، باید اقتصاد جامعه را اسلامی نگه داریم و محور اقتصاد اسلامی، قناعت پیشه کردن و تامین نیازها براساس حدود اسلامی است والا با هر میزان ثروتی نمی‌توان شکم نیازهای بی حد و حصر را پر کرد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم که همراه با قرائت زیارت عاشورا و عزاداری و روایتگری از ایثارگری‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه در جنگ اخیر بود، تداوم راه شهدای رسانه با تقویت جبهه رسانه‌ای انقلاب و روایتگری حقایق و پاسداری از دستاوردهای شهدا مورد تاکید قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha