فرهاد آقابیگی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به روز ادبیات کودک و نوجوان اظهار کرد: نویسندگان در تولید کتاب و محتوا برای کودکان و نوجوانان، خود را با مسائل روز این افراد درگیر کنند. این تولیدات باید از کارآیی لازم برخوردار شوند.
وی افزود: در این برهه زمانی برای اینکه بچهها علاقهمند به کتابخوانی شوند، محتواهای تولیدشده باید از جذابیت لازم برخوردار باشند و از سوی دیگر از آنجا که ارتباطات کودکان و نوجوانها با استفاده از اینترنت و فضای مجازی افزایش یافته لازم است نویسندگان تولیداتی در ارتباط با فرهنگ و فرهنگ ایرانی اسلامی داشته باشند.
آقابیگی ادامه داد: یکی دیگر از نیازمندیهای جدی کودکان و نوجوانان در این استان، افزایش منابع مطالعاتی آنها در کتابخانهها است که تلاشها بر این است تا کتابخانهها به روز شوند.
وی از ثبت و ضبط ۱۴ قصه بومی و محلی با زبانهای محلی کرمانجی، ترکی، تاتی، ترکمنی در این استان خبر داد و گفت: یکی از مهمترین دغدغه و اهدافی که در حال پیگیری هستیم این است که قصههای بومی و محلی این استان را جمع آوری و ثبت و ضبط کنیم چراکه این قصهها به عنوان میراث ناملموس این استان محسوب میشوند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه قصه گویی یکی از اهداف اصلی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، گفت: برگزاری جشنوارههای قصه گویی یکی از مهمترین اقداماتی است که در این راستا انجام میشود و در سال جاری نیز این جشنواره در تیر برگزار خواهد شد.
وی افزود: برگزاری جشنواره قصه گویی با هدف آموزش و تعلیم و تربیت کودکان و بچهها انجام میشود و در حقیقت نوعی آموزش غیرمستقیم است.
انتهای پیام
نظرات