• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404041810932
  • منبع : نمایندگی سمنان

برخورد با مشترکین پرمصرف دولتی در سمنان/ الزام ادارات به رعایت دمای آسایش ۲۷ درجه

برخورد با مشترکین پرمصرف دولتی در سمنان/ الزام ادارات به رعایت دمای آسایش ۲۷ درجه

ایسنا/سمنان مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان، با اشاره به اجرای مصوبات جدید کارگروه مدیریت مصرف وزارت کشور، بر ضرورت همکاری جدی کلیه دستگاه‌های اجرایی استان در رعایت دمای ۲۷ درجه در سیستم‌های سرمایشی تاکید کرد.

سیدمحمد حسینی‌نژاد با اشاره به ابلاغ مصوبات از سوی معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر به الزام ادارات به رعایت دمای آسایش ۲۷ درجه اشاره و اظهار کرد: کنترل مصرف برق ادارات، به‌ویژه در ساعات اداری از ساعت ۶ تا ۱۳ و در ساعات غیراداری تا ۶ صبح روز بعد، با استفاده از سیستم‌های محدودکننده و با هماهنگی گروه‌های مشترک نظارتی در سطح استان، به‌طور مستمر اجرا خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی توزیع برق استان امروز چهارشنبه ۱۸ تیر، رئیس قرارگاه رصد و پایش ۲۴ ساعته مصرف برق در استان سمنان از پایش مستمر مصرف ادارات و دستگاه‌های اجرایی با همکاری استانداری سمنان خبر داد و اضافه کرد: مصرف ادارات در روزهای پنجشنبه معادل روزهای جمعه کنترل می‌شود و همچنین بر اساس بند پنجم صورت جلسه مذکور، با مشترکین پرمصرف دولتی، برخورد جدی از جمله اعمال محدودیت یا قطع برق انجام خواهد شد.

وی با اشاره به نقش حیاتی ادارات در مدیریت مصرف برق در فصل گرم سال و ابلاغ مگا پروژه‌های مرتبط در این حوزه گفت: ادارات و نهادهای دولتی به‌عنوان ویترین کارآمدی دولت، باید با کاهش مصرف غیرضروری، الگویی برای سایر مشترکان باشند. خاموش کردن تجهیزات روشنایی تزئینی و غیرضروری، حذف دستگاه‌های سرمایشی مازاد و رعایت تنظیم دمای ۲۷ درجه از جمله الزامات است که بی‌توجهی به آن، خساراتی برای کل شبکه به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان خاطرنشان کرد: پویش ملی تنظیم دمای فصل گرم به عنوان یکی از برنامه‌های فرهنگی و رسانه‌ای مهم، با همکاری صدا و سیمای مرکز استان‌ و استانداری در حال اجراست و بر اساس آن، دمای استاندارد برای اماکن عمومی ۲۵ درجه و برای ادارات ۲۷ درجه سانتی‌گراد تعیین شده است.

حسینی نژاد یادآور شد: در شرایطی که کشور با ناترازی تولید و مصرف برق مواجه است، همراهی ادارات و کاهش بار مصرفی می‌تواند از بروز خاموشی‌های ناخواسته در بخش‌های حیاتی و خانگی جلوگیری کند.

وی در پایان تاکید کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان با استفاده از ظرفیت‌های نظارتی، فناوری‌های نوین و همراهی نهادهای بالادستی، رصد ۲۴ ساعته مصرف برق را در دستور کار قرار داده است و از مدیران دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود در خط مقدم این همراهی ملی قرار گیرند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha