مجید بیکی امروز سهشنبه ۱۸ تیرماه در جلسه کمیته برنامهریزی شهرستان، از موفقیتهای چشمگیر در جذب اعتبارات این شهرستان خبر داد و افزود: با تلاشها و پیگیریهای مستمر، سرخس پیشتاز در بین شهرستانهای استان از نظر تخصیص اعتبار شناخته شده و توانسته است بیشترین میزان اعتبار را از آن خود کند.
وی اظهار کرد: در سال جاری، این شهرستان موفق به جذب ۴۸۳ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و آبادانی شده است که این رقم شامل ۴۲۷ میلیارد تومان از منابع استانی و نفت و ۵۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات متوازن استانی است.
فرماندار سرخس خاطرنشان کرد: سرخس در سال جاری شاهد جهش قابل توجهی در رشد اعتبارات بوده و این رقم نسبت به سال گذشته رشد ۲.۳۹ برابری داشته است.
وی با بیان اینکه این اعتبار برای ۳۷ دستگاه اجرایی شهرستان پیشبینی شده و سهم شهرستان سرخس از کل اعتبارات استان به ۸.۱۲ درصد رسیده است، تصریح کرد: این رشد قابل توجه میتواند به بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی شهرستان کمک و فرصتهای جدیدی برای توسعه ایجاد کند.
بیکی با اشاره به رویکرد مدیریتی خود در توزیع اعتبارات، هدف اصلی را اتمام پروژههای نیمهتمام دانست و اظهار کرد: بسیاری از این پروژهها به ویژه پروژههایی که به بیش از ۱۵ سال پیش برمیگردند، هنوز به بهرهبرداری نرسیدهاند.
وی با تأکید بر اهمیت تسریع در اتمام این پروژهها، بیان کرد: این اقدام میتواند به بهبود زیرساختهای شهرستان و افزایش کیفیت زندگی مردم کمک شایانی کند.
فرماندار سرخس در ادامه به مهمترین بخشهایی که در توزیع اعتبارات مدنظر قرار گرفتهاند اشاره و اظهار کرد: از جمله این بخشها میتوان به روکش محور جاده سرخس-مشهد، تکمیل پروژههای راههای روستایی، مجتمعهای آبرسانی روستایی، آبرسانی به شهر سرخس، تجهیز اماکن ورزشی، اصلاح و نوسازی شبکههای آب شرب، اتمام سه سالن ورزشی و تکمیل چمن مصنوعی روستای کلاته عوض اشاره کرد.
وی گفت: همچنین پروژههایی نظیر تکمیل بال چپ بیمارستان لقمان، ساخت مرکز جامع سلامت در روستای سنگر و مقابله با بیابانزایی نیز در این برنامهریزیها گنجانده شدهاند.
بیکی به نیاز مبرم به بهبود زیرساختهای شهری اشاره و اظهار کرد: توسعه معابر شهری سرخس و مزداوند، توسعه پارکهای شهر سرخس و پارک گردشگری غار مزدواند، طرح هادی روستایی و تکمیل خانه معلم شهر سرخس از دیگر پروژههای اولویتدار هستند که با این اعتبارات به سرانجام خواهند رسید.
وی همچنین به هوشمندسازی ۵۰ کلاس درس، تعمیر و تجهیز مدارس و انتقال آب کشاورزی با لوله به طول ۵۰ کیلومتر اشاره کرد که میتوانند تأثیرات مثبتی بر روی آموزش و کشاورزی شهرستان داشته باشند.
فرماندار سرخس گفت: با توجه به این روند مثبت و عزم جدی مسئولان، میتوان انتظار داشت که سرخس در مسیر توسعه و پیشرفت بیشتری گام بردارد و آیندهای روشن برای مردم این شهرستان رقم بخورد.
شهرستان مرزی سرخس در فاصله ۲۰۰ کیلومتری مشهد با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، دارای دو شهر سرخس و مزداوند و ۶۸ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار است که ۵۵ درصد جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.
انتهای پیام
نظرات