• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404041811156
  • خبرنگار : 50649

از کافه‌های قرآنی تا خانه رباتیک‌

‌تابستان امسال برای دانش‌آموزان فارس چگونه می‌گذرد؟

‌تابستان امسال برای دانش‌آموزان فارس چگونه می‌گذرد؟

ایسنا/فارس در حالی‌که تابستان برای بسیاری فصل فراغت و استراحت است، هزاران دانش‌آموز در استان فارس این ایام را با مهارت‌آموزی، گفتگوهای تربیتی، فعالیت‌های فرهنگی و تجربه‌های جدید در پایگاه‌های تابستانی پشت سر می‌گذارند؛ جایی که «خانه رباتیک»، «کافه دوستی» و آموزش مهارت‌های زندگی، معنای متفاوتی به اوقات فراغت می‌بخشد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش فارس چهارشنبه، ۱۸ تیر در دومین نشست ستاد استانی فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان استان با اشاره به آغاز رسمی این برنامه‌ها گفت: با وجود شرایط ویژه‌ای که کشور در ماه‌های اخیر تجربه کرده، برنامه‌های تابستانی در فارس با جدیت و تنوع کامل در حال اجراست.

سید خداکرم فلاحی اظهار کرد: تاکنون ۴۳۲ پایگاه تابستانی در استان فارس فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و هزاران دانش‌آموز در این پایگاه‌ها ثبت‌نام کرده‌اند. این برنامه‌ها با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت، در محورهای علمی، فرهنگی، هنری، دینی، مشاوره‌ای و ورزشی طراحی شده‌اند.

وی با تأکید بر توجه به علایق و استعدادهای دانش‌آموزان، افزود: جلسات مشاوره‌ای، گفت‌وگوهای تربیتی و طراحی فعالیت‌های هدفمند با رویکرد کشف استعداد و تقویت مهارت‌های فردی در دستور کار این پایگاه‌ها قرار دارد.

فلاحی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت فضای مجازی نیز در اولویت است، گفت: برگزاری کلاس‌های آنلاین، وبینارهای آموزشی و بهره‌گیری از رسانه‌های دیجیتال، به ما کمک کرده تا محدودیت‌های جغرافیایی برای دسترسی به آموزش برطرف شود.

در ادامه، رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه تابستان فرصتی بی‌نظیر برای تقویت مهارت‌های زندگی است، اظهار کرد: آموزش‌های کاربردی مانند خرید، پخت‌وپز، شست‌وشوی ظروف و مدیریت خانه، در کنار برنامه‌های پرورشی، دینی و روانشناسی، محور اصلی فعالیت‌های ما هستند.

امید اسماعیلی افزود: ارتقای سواد رسانه‌ای، تقویت باورهای دینی، آموزش بهره‌برداری صحیح از فضای مجازی و افزایش نشاط اجتماعی از دیگر اهدافی است که در این پایگاه‌ها دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: دارالقرآن‌ها، کانون‌های فرهنگی، پژوهش‌سراها، مراکز مشاوره و سالن‌های ورزشی، از جمله زیرساخت‌هایی هستند که به عنوان پایگاه‌های تابستانی در سطح استان فعال هستند.

در این جلسه، مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی فارس، نیز به ظرفیت‌های فنی و علمی این نهاد اشاره کرد و گفت: خانه رباتیک به عنوان یکی از برنامه‌های ویژه تابستانی بسیج، فرصتی برای دانش‌آموزان فراهم کرده تا با مبانی تکنولوژی و هوش مصنوعی آشنا شوند.

کاظم اسماعیل‌شعار افزود: ارائه برنامه‌های نشاط‌آور برای پسران و فعالیت‌های هویت‌محور ویژه دختران، از جمله راهبردهای بسیج دانش‌آموزی در غنی‌سازی اوقات فراغت است.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش فارس نیز در ادامه گفت: در تابستان امسال، ۸۴ دارالقرآن در قالب پایگاه‌های تابستانی فعالیت می‌کنند که تمرکز اصلی آن‌ها بر آموزش قرآن، معارف اسلامی و برگزاری نشست‌های دینی با زبان نوجوانانه است.

احمد جهانگیری افزود: در هر مرکز دارالقرآن، فضایی با عنوان «کافه دوستی» راه‌اندازی شده است که در آن، نوجوانان در فضای غیررسمی و دوستانه، به گفت‌وگوهای دینی، اخلاقی و هویتی می‌پردازند. پیشنهاد کشوری شدن این طرح هم‌اکنون در حال بررسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha