• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404041811291
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان:

شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به نهادهای تصمیم‌ساز در توسعه مناطق خود تبدیل شوند

شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به نهادهای تصمیم‌ساز در توسعه مناطق خود تبدیل شوند

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش کلیدی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ استان، خواستار الگوسازی از مدیران موفق محلی و معرفی آنها شد.

منصور بیجار چهارشنبه، ۱۸ تیر در مراسم بزرگداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها که در سالن اجتماعات استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، افزود: لازم است مدیرانی که دارای خلاقیت و مسوولیت‌پذیری در انجام وظایف محوله و اجرای برنامه ها و طرح های مختلف هستند به دیگران معرفی شوند تا این فرهنگ در سراسر استان نهادینه شود.

وی با بیان اینکه مسیر پیشرفت از بستر توان محلی می‌گذرد، اظهار کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید از حالت اجرایی صرف خارج و به نهادهای تصمیم‌ساز و پیشران در توسعه مناطق خود تبدیل شوند.

وی با تاکید بر اینکه این نهادها باید با اختیارات بیشتر و نگاه برنامه‌محور به حل مشکلات مردم بپردازند، افزود: هر دهیاری باید همچون یک استانداری کوچک عمل کند و با داشتن برنامه مشخص خدمات‌رسانی مطلوب و پاسخگو به مردم ارائه دهد، مردم نیز باید احساس کنند که نقش و مشارکت آنها در تصمیم‌گیری‌ها اثرگذار است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات در سطح محلی قابل‌ حل است، تصریح کرد: باید اختیارات از مرکز به سطوح پایین‌دستی تفویض شود و مدیران محلی به‌ویژه در شهرداری‌ها و دهیاری‌ها توان تصمیم‌گیری و اقدام مؤثر داشته باشند.

بیجار با بیان اینکه منابع مالی دولت محدود است، اما با مشارکت مردم و مدیریت صحیح می‌توان بسیاری از چالش‌ها را پشت سر گذاشت، گفت: در برخی روستاها و شهرهای کوچک شاهد عملکرد درخشان شهرداران و دهیارانی بودیم که با حداقل امکانات توانسته‌اند رضایتمندی مردم را جلب کنند.

وی با انتقاد از نگاه متمرکز به تصمیم‌گیری‌ها، اضافه کرد: نباید برای هر موضوع جزیی منتظر مجوز مرکز باشیم، بلکه مدیران محلی باید با تکیه بر شناخت میدانی خود وارد عمل شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان، آموزش شهروندی مشارکت اجتماعی و تقویت فرهنگ کار را از ارکان اصلی توسعه پایدار برشمرد و اظهار کرد: توسعه واقعی زمانی اتفاق می‌افتد که مردم در فرآیندها مشارکت داده شوند و احساس تعلق به محیط خود داشته باشند.

بیجار با اشاره به برخی پروژه‌های مهم عمرانی سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: در کنار پروژه‌های بزرگ باید به توانمندسازی نهادهای محلی نیز توجه جدی شود، چراکه این نهادها حلقه اتصال دولت با مردم هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha