• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404041911601
  • خبرنگار : 50402

رئیس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران:

در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران شاهد اقدامات نگران‌کننده‌ای علیه اصول بشردوستانه بودیم

در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران شاهد اقدامات نگران‌کننده‌ای علیه اصول بشردوستانه بودیم

ایسنا/همدان رئیس دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران با اشاره به نقش پررنگ ایران در حوزه امداد و نجات طی جنگ ۱۲ روزه، گفت: در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران، شاهد اقدامات نگران‌کننده‌ای علیه اصول بشردوستانه بودیم که آن‌ها را از مسیرهای مشخص پیگیری خواهیم کرد.

ونسان کاسارد، پنجشنبه ۱۹ تیر با همراهی رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با استاندار همدان، ضمن تقدیر از خدمات داوطلبانه و فداکارانه امدادگران، اظهار کرد: از همان ساعات اولیه بحران، داوطلبان و کارکنان جمعیت هلال احمر ایران در میدان حضور داشتند. این حضور به‌موقع و مؤثر، باعث نجات جان بسیاری شد و ایرانیان باید به چنین نیروهایی افتخار کنند.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در این بحران، توانمندی‌های امدادی خود را به خوبی نشان داد و داوطلبان و نیروهای امدادی هلال احمر با حضور به‌موقع، جان بسیاری را نجات دادند. 

وی با تأکید بر اینکه خدمات امدادی و درمانی باید مطابق حقوق بین‌المللی بشردوستانه در امنیت باشند، افزود: مراکز درمانی، امدادی و نیروهای آن‌ها به دلیل ارائه خدمات بشردوستانه، نباید مورد تعرض قرار گیرند. هدف قرار دادن غیرنظامیان، امدادگران و مراکز درمانی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

کاسارد با اشاره به سفر اخیر خود به تهران و دیدار با خانواده‌های امدادگران جان‌باخته، گفت: بسیار متأثر و ناراحت هستیم. مرگ پنج امدادگر در این حوادث، شوک‌آور و غم‌انگیز بود و عمیقاً با خانواده‌های آن‌ها ابراز همدردی می‌کنیم.

رئیس دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران همچنین خاطرنشان کرد: در ایران، یک سیستم قوی ملی و هلال احمر توانمند وجود دارد؛ به همین دلیل عملیات مستقیمی انجام ندادیم و فقط از اقدامات آن‌ها حمایت کردیم. در صورت نیاز، آمادگی داریم پشتیبانی فنی نیز در راستای ارتقاء خدمات بشردوستانه ارائه کنیم.

وی با انتقاد از وضعیت فعلی حقوق بین‌المللی بشردوستانه در جهان، گفت: متأسفانه این نظام جهانی در حال شکست است. نهادهای مشخص و مؤثری برای پیگیری تخلفات وجود ندارد و مسئولیت اصلی اجرای آن برعهده دولت‌هاست.

وی افزود: ما در کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نقش حمایتی داریم، با دولت‌ها گفت‌وگو می‌کنیم و سعی داریم با گفت‌وگوهای سخت و گزارش‌های میدانی، مسیر اصلاح را هموار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha