مهدی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: براساس دادهها بیشترین آمار طلاق در ۵ سال اول زندگی مشترک و به خصوص ۳ سال اول دوران عقد ثبت شده است، بر این اساس دورهای را با عنوان باشگاه اجتماعی «باهم» برای همسران مشهدی ایجاد و آموزشهایی را متناسب با موضوع مهارتهای زندگی تنظیم کردیم.
ابراهیمی با اشاره به همکاری سازمان بهزیستی با طرح باشگاه اجتماعی «باهم» در خصوص جمعآوری دلایل طلاق، عنوان کرد: ما در این طرح با همکاری سازمان بهزیستی و بر اساس پروندههای طلاق در مشهد، دلایل و تعداد طلاق در مشهد را بررسی کردهایم و اطلاعات و دادههایی را از سامانه تصمیم (سامانه ثبت طلاق در آخرین مرحله) گرفتهایم، بعد از تحلیل دادهها مشخص شد که یکی از دلایل اصلی طلاق فقدان یا کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارتهای زندگی است.
وی ادامه داد: یکی از این مهارتها، آشنایی زوجین با باورها یا تفاوتهای بنیادی میان زن و مرد است که به عنوان یکی از سرفصلها در آموزشهای باشگاه در قالب همایشها، اردوها و حضور در سینما برای زوجین مختلف مورد توجه قرار گرفته است.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با تاکید بر اینکه بر اساس آمار میزان طلاق در بین زوجینی که در آموزشهای باشگاه اجتماعی با هم شرکت کردهاند، بسیار پایین است، تصریح کرد: براساس آمار بیش از ۸۰ درصد شرکتکنندگان از آموزشهای طرحشده در باشگاه اجتماعی «باهم» رضایت داشتهاند.
ابراهیمی افزود: ما در این باشگاه آموزشهایی را برای بیش از ۲۰ هزار زوج مشهدی در پنج سرفصل مطرح کردهایم که زوجین مختلف سرفصلهای متفاوتی را گذراندهاند، همچنین در باشگاه اجتماعی «باهم» کارگاه مهارتهای پیش از ازدواج برای مادران و دختران نیز برگزار کردهایم.
وی با بیان اینکه اگر مهارت حل مسئله را توانایی یافتن پاسخ به مسائل زندگی بدانیم قاعدتا باید آموزشها از دوران کودکی و نوجوانی در افراد شکل بگیرد، اضافه کرد: لازم است این آموزشها متناسب با هردوره سنی به فرد داده شود و امروز در برخورد با مسائل مختلف زندگی اعم از خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی و ... دانستن مهارتهای زندگی و مهارت حل مسئله بسیار ضروری است.
انتهای پیام
نظرات