• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404041911677
  • خبرنگار : 51009

نماینده مردم زنجان در مجلس:

عملکرد دستگاه‌های اجرایی در پشتیبانی از نیروهای مسلح قابل تقدیر است

عملکرد دستگاه‌های اجرایی در پشتیبانی از نیروهای مسلح قابل تقدیر است

ایسنا/زنجان نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی استان در برهه اخیر، تأکید کرد: عملکرد هماهنگ مدیران استانی و شهرستانی در پشتیبانی از نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه قابل تحسین است.

نبی‌اله محمدی امروز پنج‌شنبه ۱۹ تیر در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان زنجان، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی استان در روزهای سخت اخیر، پشتیبانی کامل و مؤثری از نیروهای مسلح، سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی داشتند که این انسجام، موجب خلق حماسه‌ای بزرگ شد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اهمیت جذب به‌موقع اعتبارات ملی، تصریح کرد: یکی از عوامل اصلی تخصیص اعتبارات جدید، عملکرد دستگاه‌ها در جذب کامل اعتبارات قبلی است؛ به همین دلیل از مدیران انتظار داریم به‌طور ویژه این موضوع را در اولویت قرار دهند.

محمدی همچنین بر تعامل مؤثر مدیران کل استان با مجمع نمایندگان تأکید کرد و گفت: بسیاری از مدیران تعامل و ارتباط کیفی بسیار خوبی با نمایندگان دارند که شایسته قدردانی است. 

او با بیان اینکه بخشی از اعتبارات ملی به قدرت پیگیری و چانه‌زنی دستگاه‌ها بستگی دارد، افزود: کشور ما هنوز در مسیر توسعه قرار دارد و تعامل مستقیم با وزرا و رؤسای سازمان‌ها در جذب منابع نقشی کلیدی دارد. اگر دستگاهی نتواند منابع را جذب کند، نمایندگان استان آماده‌اند برای پیگیری کمک کنند.

محمدی همچنین به ضعف برخی گزارش‌های ارسالی از سوی دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: متأسفانه در برخی موارد مانند گزارش محیط زیست، کیفیت بسیار پایین است و بدون آنالیز تحلیل تخصصی ارائه می‌شود. این موضوع باید به سرعت اصلاح شود.

وی  از پیگیری‌های مجمع نمایندگان استان برای تحقق مصوبات سفرهای ملی به استان خبر داد و با عذرخواهی از غیبت احتمالی در برخی جلسات، گفت: به همراه مهندس موسوی، نماینده خدابنده، تمام تلاش خود را برای پیگیری مطالبات مردم و توسعه استان به کار خواهیم گرفت.

در ادامه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان با اشاره به ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه اشتغال‌زایی، گفت: متأسفانه عملکرد برخی دستگاه‌ها در این حوزه بسیار ضعیف بوده و علی‌رغم توضیحاتی که ارائه داده‌اند، همچنان تکرار ضعف در عملکرد با اعداد مشابه مشاهده می‌شود.

نرگس مرادخانی اظهار کرد: با توجه به ضعف عملکرد، ناچار به اعمال تغییراتی در تخصیص منابع شدیم. برای نمونه، در خصوص وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به دلیل عملکرد نامطلوب، سهم اعتباری در برخی بندها افزایش پیدا کرده است؛ از جمله بند اول که مربوط به انجمن‌هاست و بند ۱۴ که به‌تازگی اضافه شده است.

وی ادامه داد: با وجود تخصیص منابع ثابت، برخی انجمن‌ها نیز نیم درصد افزایش سهم داشتند. در عین حال، آمادگی داریم در صورت تمایل دستگاه‌ها و در چارچوب پیگیری‌های استانداری، به شکل دیگری عملکرد را جبران کنیم.

مرادخانی با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری در استان زنجان، گفت: گردشگری از اولویت‌های اصلی توسعه اقتصادی استان است. بر اساس آیین‌نامه مربوط به اشتغال‌زایی، دستگاه‌ها موظف هستند به ازای هر ۱۵۰ میلیون تومان، یک شغل پایدار ایجاد کنند. این در حالی است که برخی دستگاه‌ها در جابجایی منابع و ماشین‌آلات دچار اشکال شده‌اند و با وجود منابع محدود، عملکرد مطلوبی نداشتند.

وی تأکید کرد: فلسفه آیین‌نامه اشتغال‌زایی، حمایت از فعالیت‌های خرد در سطح بنیادها و دستگاه‌های کوچک است. به عنوان مثال، برخی بنیادها در جلسات اعلام کردند که در کنار منابع دولتی، منابع مالی دو برابری از سوی خود نیز اختصاص داده‌اند و در عمل، اشتغال مؤثری ایجاد کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه تصمیمات اتخاذ شده در جلسه با حضور مدیران دستگاه‌ها و بر اساس عملکرد سال گذشته صورت گرفته، گفت: در نظر گرفتن اصول آیین‌نامه و اجرای دقیق آن، شرط اصلی توزیع منابع است. پیشنهادهای دستگاه‌ها شنیده شده، اما در نهایت، تصمیم بر اساس شاخص عملکردی و عدالت در تخصیص اتخاذ شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha