محمد امین سیرجانی در گفتوگو با ایسنا، قرارگاه جهادی کادح و موسسه پژوهشی، علمی و جهادی فخرا را مجری این طرح جهادی دانست و اظهار کرد: برای سومین سال پیاپی است که با همکاری این دو مجموعه، پروژه انتخاب رشته رایگان ویژه داوطلبین کنکور به صورت ملی در سطح کشور در حال برگزاری است.
وی توانمندسازی شرکت کنندگان و فراخوان دانشآموزی را به عنوان ۲ هدف و کارکرد اصلی این طرح معرفی کرد و گفت: علاقمندان به این پروژه میتوانند با ثبت نام در این طرح، در دورههای آموزشی که به صورت رایگان برگزار میشود، شرکت کنند. این کلاسهای آموزشی و توانمند سازی طی ۱۲ جلسه و توسط اساتید بسیار حرفهای و مجرب که عضو هیئت علمیهای دانشگاههای تهران و علامه طباطبایی هستند، انجام میشود و در نهایت با برگزاری آزمون و قبولی در آن، به شرکت کنندگان مدرک معتبری از سوی دانشگاه علامه طباطبایی و قرارگاه جهادی کادح اعطا میشود تا آنها بتوانند کار جهادی خود را آغاز کنند.
دبیر موسسه پژوهشی، علمی و جهادی فخرا، از دعوت و فراخوان دانش آموزان به عنوان فاز دوم پروژه خبر داد و افزود: پس از توانمندسازی شرکتکنندگان، از دانش آموزان دعوت به عمل میآوریم تا فرآیند انتخاب رشته را به صورت کاملا رایگان، با کیفیت و حرفهای برای آنها انجام دهیم و رسالت خود را ادا کنیم. چرا در سالیان گذشته تعدادی از افراد پذیرش شده در رشتههای پزشکی و امثال آنها، از خانوادهها مبالغ بسیار هنگفتی را دریافت میکردند تا فرآیند انتخاب رشته را برای فرزندانشان آن هم با کیفیت غیر قابل قبول انجام دهند.
سیرجانی ا از برگزاری حضوری این طرح در شهرهای تهران، گرگان، مشهد و اصفهان در سال گذشته سخن گفت و اظهار کرد: در سال گذشته از استان گلستان حدود هزار دانشآموز برای انجام فرآیند انتخاب رشته از مشاورین این طرح جهادی استفاده کردند که نتایج موفقیتآمیزی راهم درپی داشته و امسال نیز مانند دو سال گذشته قصد داریم تا جای ممکن خانوادهها و دانشآموزان را از برگزاری این پروژه مطلع کنیم تا بتوانیم از پرداخت اعداد نجومی و فشار مالی بر خانوادهها جلوگیری کنیم.
وی با تاکید بر اهمیت تبلیغات مردمی، در خصوص روشهای اطلاع رسانی این طرح جهادی، بیان کرد: افزون بر تبلیغات در صفحات مجازی، هماهنگیهای لازم با استانداریها صورت گرفته تا تعدادی بنر و پوستر در بیلبوردهای شهری به منظور آشنایی عموم مردم و اطلاع رسانی نصب شود. همچنین از ظرفیتهای آموزش و پرورش مانند شبکههای پیام رسان شاد و امثال آنها نیز برای اطلاع رسانی استفاده میشود اما آنچه که بیشترین تاثیر را در جذب مخاطب برای ما به ارمغان آورده تبلیغات مردمی است.
او افزود: در سال گذشته این پروژه جهادی حدود ۷۸۰ شرکت کننده به عنوان مشاور را مورد پذیرش قرار داد. هرکدام از این ۷۸۰ نفر با بارگذاری پوسترهای اطلاع رسانی در گروههای مختلف در بستر صفحات مجازی یا پیجهای اینستاگرامی موفق شدند تا تعداد زیادی از دانشآموزان را در مقایسه با سایر روشهای دیگر به شرکت در این طرح، دعوت کنند. بدین ترتیب اطلاع رسانی مردمی برای ما در جذب مخاطب از اهمیت بیشتری برخوردار است.
انتهای پیام
نظرات