جواد بهارلویی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سیاستگذاری برنامههای اوقات فراغت تابستان در دو جلسه ستاد ساماندهی جوانان و کمیتههای فنی اوقات فراغت پیشبینی و بر مدار مهارتآموزی برای اشتغال، رشد استعدادها و ارتباطات اجتماعی قرار گرفته است.
وی افزود: برنامههای آموزشی، فرهنگی و نشاطآور برای نیل به مهارتآموزی دنبال میشود که مراکز متولی در این بخش متناسب با مأموریت و نقش اصلی خود باید به این سمت حرکت کرده تا مخاطبان رشد پیدا کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون ادامه داد: کمک به کارآفرینی جوانان با آموزش مهارتهای اقتصادی و اشتغالزایی رقم میخورد که پایگاههای اوقات فراغت به تناسب امکانات و تجهیزات میتوانند جریانسازی کرده و آینده متفاوت برای مخاطب خود بسازند.
بهارلویی با اشاره به اینکه مهارتهای زندگی و توانمندسازی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در برنامههای فراغتی مورد توجه است، تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه در هر منطقه متفاوت بوده و مانع از بروز و شیوع آسیب میشود.
وی یادآورشد: غالب اقدامات نهادهای فرهنگی و اجتماعی در حوزه پدیدههای شوم اجتماعی مداخله است، اما مطالعات و بررسیهای میدانی میتوانند دادههای اطلاعاتی را در اختیار اتاق فکر قرار دهند و برنامهریزی برای پیشگیری صورت بگیرد.
رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون ادامه داد: برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی توانمندسازی جوانان و نوجوانان در دستور کار قرار گرفته که از ظرفیت سازمانهای اداری و تشکلهای مردمنهاد استفاده میشود.
بهارلویی دسترسی به امکانات فرهنگی، ورزشی و تفریحی برای نشاط و شادابی جوانان و نوجوانان را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: در این خصوص دهیاریها و شهرداریها نقش مهمی دارند که در تعامل با هیئتهای ورزشی، سازمانهای مردمنهاد و دیگر نهادهای متولی چنین فرصتهایی را به وجود آوردند.
وی یادآورشد: کمبود امکانات برای اوقات فراغت جوانان و نوجوان یک معضل جدی در تیران و کرون است که باید به آن توجه شود تا آنان از امکاناتی مثل محیطهای بازی، تفریحی جذاب و بسترهای مطالعه و اجرای فعالیتهای فرهنگی و هنری استفاده کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون معتقد است نبود چنین امکاناتی منجر به اتلاف زمان، عدم شناسایی استعدادها و نارضایتی و خستگی میشود و گردش در خیابانها، خواب و وابستگی به فضای مجازی در اولویت قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات