مندلزاده شنبه ۲۱ تیرما در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت بر هر بخش ساختمان، افزود: نظارت بر انطباق استاندارد مصالح ساختمان بر عهده سازمان ملی استاندارد است و بر کیفیت تولید و ارائه مصالح ساختمانی نظارت میشود تا در نهایت خریدار یک ساختمان با کیفیت و با دوام دریافت کند.
معاون ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد خوزستان گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در صنعت خوزستان و وجود بیش از ۴۵۰ واحد تولیدی تحت کنترل و نظارت اداره کل استاندارد خوزستان، تولید، بسته بندی و انطباق کیفیت مصالح با استاندارد ملی را بررسی میکنند که اگر انطباق داشته باشند اجازه خروج محل کارگاه و کارخانه و عرضه به بازار را دارند و اگر انطباق نداشته باشند تا وقتی اصلاحات را انجام ندهند اجازه عرضه و توزیع و فروش محصولات را ندارند.
وی با اشاره به فعالیتها در حوزه تدوین استانداردهای ملی، گفت: مصالح مورد مصرف در ساختمان سازی شامل طیف گستردهای از لوازم برقی تا مصالح سازهای و محصولات مرتبط با مکانیک ساختمان است. حدود ۱۴۵ کالا مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند یعنی تولید و توزیع این محصولات بدون دریافت نشان استاندارد، غیرمجاز است و جرم محسوب میشود.
مندلزاده عنوان کرد: گواهی نامه به طور معمول عمر سه ساله دارد اما در طول این سالها پایشها و نظارتهای همکاران ما به صورت مستمر انجام میشود تا در صورت خروج محصول از وضعیت انطباق، اصلاح شود. در غیر اینصورت اجازه عرضه نخواهد داشت.
معاون ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد خوزستان با بیان اینکه در بحث تیرچه های سقفی با چالشهایی همراه هستیم، افزود: طی سال جاری برنامه ویژهای در جهت ساماندهی این مسئله در خوزستان خواهیم داشت.
وی در پایان نیز گفت: موضوع دیگری که مشکل ایجاد می کند، سوء مصرف یا سوء کاربرد از محصولات استاندارد است این است که میبینیم عمدتا لولههای دفع فاضلاب به ویژه در سرویسهای بهداشتی دچار مشکل میشوند که بخشی از این موارد به کیفیت تولید محصول برمیگردد که ممکن است محصول غیراستاندارد باشد و در بخشهای نظارتی شاید سهلانگاری شده است یا گاهی در زمان اتصال محصولات، کار به خوبی انجام نشده است که استفاده از محصولات با کیفیت دردسرهای دوره بهرهبرداری را بسیار کاهش می دهد.
انتهای پیام
نظرات