• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1404042112565
  • خبرنگار : 71480

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اعلام کرد

تعیین تسهیلات بازسازی منازل‌ آسیب‌دیده با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله

تعیین تسهیلات بازسازی منازل‌ آسیب‌دیده با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای حمایت مالی از واحدهای آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه، تسهیلات قرض‌الحسنه با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، سردار زهرایی در گفت و گویی تلویزیونی با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه، مردم با حمایت همه‌جانبه از نیروهای مسلح و پیوند اجتماعی خود، نقش مؤثری ایفا کردند، اظهار کرد: ستادهای مردمی پشتیبانی از جنگ تحمیلی در استان‌ها، با همکاری بسیج، سپاه و نهادهای اجرایی، شکل گرفته و آماده هستند و مساجد و مدارس محور خواهند شد تا هر شهروند با توجه به توان و تخصص خود در این مسیر مشارکت کند. تاکنون ۶۰۰۰ نقطه از مساجد و مدارس شناسایی شده و در صورت نیاز، مردم بر اساس اولویت‌بندی وارد میدان خواهند شد.

وی درباره کمک به بازسازی منازل آسیب‌دیده در  این جنگ، خاطرنشان کرد: سقف تسهیلات قرض‌الحسنه برای واحدهای کوچک تا ۳۰۰ میلیون تومان و برای واحدهای متوسط تا ۴ میلیارد تومان است. ثبت‌نام و ارزیابی متقاضیان برای واحدهای آسیب دیده ناشی از جنگ تحمیلی  از طریق سامانه «ebsvam.ir» انجام می‌شود و پرداخت‌ها در اسرع وقت صورت می‌گیرد. در حال حاضر در مرحله بازدید و تشکیل پرونده هستیم.

سردار زهرایی ادامه داد: برای حمایت مالی از واحدهای آسیب‌دیده، تسهیلات قرض‌الحسنه با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله در نظر گرفته شده است. کسب و کارهای خرد آسیب دیده نیز تا ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات خواهند و گرفت و کسب و کارهای متوسط تا ۴ میلیارد تومان؛ این تسهیلات نیز  ۷ ساله و ۴ درصد است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه ما با تفاهمی که با هلال احمر و سازمان مدیریت بحران انجام دادیم ، بازوی اجرایی این دستگاه‌ها در بحران ها شدیم، گفت: «قرارگاه امداد، نجات و خدمت رسانی» تشکیل شده است که بار اصلی و محور کار بر روی دوش گروه‌های جهادی و قرارگاه پهنه‌ای در هر منطقه هست. گروه های جهادی داریم که فقط آب و تغذیه به دست واحدهای امدادی و خدماتی می‌دادند یا در اثاث‌کشی و ترمیم خانه‌ها کمک می‌کردند.

وی ادامه داد: در مرحله اول امداد و نجات، گروه‌های جهادی به کمک هلال احمر می آیند و به آسیب دیدگان کمک می‌کنند و در مرحله بعدی به سراغ آواربرداری می‌روند. پزشک، کادر درمان و امکانات پزشکی نیز تدارک دیده بودیم. فعلا هزار تخت برای بستری آسیب دیدگان در نظر گرفته‌ایم که از همه این ظرفیت استفاده نشد.

سردار زهرایی با اشاره به اینکه ما برای آواربرداری تجهیزات سنگین داریم، افزود: در تهران در ۴۴ نقطه برای آوار برداری به کمک شهرداری آمدیم و این موضوع در سطح کشور هرجا لازم بوده انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha