• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404042112648
  • خبرنگار : 30147

راه‌اندازی اولین بازارچه محصولات خانگی؛ فرصتی برای اشتغال و جذب گردشگر در چناران

راه‌اندازی اولین بازارچه محصولات خانگی؛ فرصتی برای اشتغال و جذب گردشگر در چناران

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست شهرداری چناران، راه‌اندازی اولین بازارچه محصولات خانگی را فرصتی برای اشتغال و جذب گردشگر در این شهرستان دانست.

محمود قهروی، در حاشیه افتتاح راه‌اندازی اولین بازارچه محصولات خانگی در گفت‌وگو با ایسنا این اقدام را گامی مؤثر در ایجاد اشتغال و افزایش نشاط اجتماعی در این شهر دانست و خاطرنشان کرد: این بازارچه یک بستر مناسب برای حمایت از تولیدکنندگان محلی و عرضه مستقیم محصولات باکیفیت طراحی شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به نیازهای اقتصادی و اجتماعی شهروندان و درخواست‌های مکرر آن‌ها، تصمیم به راه‌اندازی این بازارچه گرفته شد؛ ضمن اینکه هدف ما ایجاد فضایی مناسب برای زنان و مردان خلاق شهرستان چناران است تا بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند و از این طریق به بهبود معیشت خود کمک کنند.

سرپرست شهرداری چناران در ادامه به جزئیات پروژه اشاره و اظهار کرد: عملیات اجرایی فاز نخست بازارچه هم‌اکنون در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع در نزدیکی ترمینال مسافربری و میدان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه انتظار داریم این بازارچه تا سه ماه آینده به بهره‌برداری کامل برسد، افزود: در فازهای بعدی، با توجه به استقبال شهروندان و گردشگران، برنامه‌هایی برای توسعه این بازارچه در نظر گرفته شده است.

قهروی همچنین با اشاره به اهمیت پارچه و صنایع دستی در جذب گردشگری تصریح کرد: بازارچه محصولات خانگی یکی از عناصر کلیدی در فرهنگ محلی ما، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری عمل کند.

وی افزود: با توجه به تنوع و غنای فرهنگی که در بافت‌ها و الگوهای محلی چناران وجود دارد، می‌توانیم گردشگران را به سمت این شهرستان جذب کنیم، آنچه در این نمایشگاه عرضه خواهد شد نه تنها نمایانگر هنر و خلاقیت مردم این منطقه هستند، بلکه سوغاتی‌های خاص منطقه برای بازدیدکنندگان مورد استفاده قرار می گیرند.

سرپرست شهرداری چناران اظهار کرد: با راه‌اندازی این بازارچه، گردشگران می‌توانند به طور مستقیم با تولیدکنندگان و هنرمندان محلی ارتباط برقرار کنند و از نزدیک با فرآیند تولید و هنرهای دستی آشنا شوند.

قهروی در ادامه به اهمیت حمایت از تولیدکنندگان محلی و تأثیر آن بر اقتصاد منطقه اشاره و اظهار کرد: با ایجاد این بازارچه، به دنبال تقویت اقتصاد محلی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای اقشار مختلف هستیم.

وی با اشاره به اینکه با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، انتظار می‌رود که بازارچه محصولات خانگی چناران به زودی به یکی از مقاصد گردشگری جذاب تبدیل شود و به رونق اقتصادی و اجتماعی این منطقه کمک کند، افزود: با حمایت از تولیدکنندگان محلی و ترویج محصولات پارچه‌ای، می‌توان به حفظ و ترویج فرهنگ‌های غنی و متنوع نیز کمک کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha