به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی نیوز، این دانشگاهها منجر به تقویت و بهبود ۳۷ شعبه دانشگاه بینالمللی موجود در دبی خواهند شد و همچنین دسترسی به آموزش عالی نیز گسترش می یابد؛ اما مسلماً تأثیر ناچیزی بر تحقیق و نوآوری و محرکهای اصلی اقتصاد دانشبنیان خواهد گذاشت. این امر مستلزم تغییر به سمت افزایش سرمایهگذاری در ظرفیت تحقیقاتی، پیوندهای دانشگاهی-صنعتی و سیاستگذاری مبتنی بر شواهد و موارد دیگر است.
سازمان دانش و توسعه انسانی (KHDA) امارات در یک بیانیه مطبوعاتی در ۲ ژوئیه، اعلام کرد که دانشگاههایی که شروع به کارشان تأیید شده است شامل موسسه مدیریت هند احمدآباد (IIM احمدآباد)، دانشگاه آمریکایی بیروت و کالج علوم پزشکی فکیه عربستان سعودی هستند. علاوه بر این، KHDA خاطرنشان کرد که مذاکرات با چندین دانشگاه بینالمللی دیگر در حال انجام است.
دکتر وفی داوود، مدیرعامل بخش توسعه استراتژیک در KHDA، گفت: این ابتکار با اهداف اجتماعی و اقتصادی در دستور کار اقتصادی دبی D۳۳ و استراتژی آموزشی ۳۳ است که نمایانگر چشماندازی متحولکننده برای نظام آموزشی در دبی است.
هدف پروژه جذب دانشگاه جهانی استراتژی آموزش ۳۳، ایجاد یک محیط آموزشی پیشرفته است که برنامههای ملی و فراملی را که آموزش، تحقیقات علمی و همکاریهای فرامرزی را در طیف وسیعی از بخشهای اقتصادی تأمین مالی میکنند، ترکیب میکند.
طبق گفته KHDA، تا سال ۲۰۳۳، ۵۰ درصد از دانشجویان مؤسسات آموزش عالی امارات، خارجی خواهند بود که ۵.۶ میلیارد درهم (۱.۵۲ میلیارد دلار آمریکا) به تولید ناخالص داخلی (GDP) اضافه میکند و دبی را در بین ۱۰ مکان برتر جهان برای تحصیل در دانشگاه قرار میدهد.
داوود خاطرنشان کرد: هدف ما افزایش رقابتپذیری جهانی فارغالتحصیلان دبی، افزایش ۱۰ برابری گردشگری آموزشی تا سال ۲۰۳۳، ادغام نسل جدیدی از اماراتیها در نیروی کار و بخشهای آینده و کمک به دو برابر شدن اقتصاد دبی در دهه آینده و قرار دادن این شهر در بین سه قطب اقتصادی برتر جهان است.
بر اساس فهرست پردیسهای شعب دانشگاه میامی در مارس ۲۰۲۳ که توسط تیم تحقیقاتی آموزش فرامرزی (C-BERT) تهیه شده است، امارات متحده عربی در حال حاضر در بین پنج کشور برتر میزبان پردیسهای بینالمللی خارجی، پس از چین، سنگاپور، مالزی و قطر قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات