به گزارش ایسنا به نقل از ای بی سی، در ماه آوریل به او اطلاع داده شد که یکی از تکالیف تحویل داده شده او به اساتید، نگرانیهایی را به وجود آورده است. در ایمیلی که برای مارک ارسال شد، آمده است: دادههای جمعآوریشده از منابعی مانند Turnitin، به همراه بینشهای علمی تیم ارزیابی ما، منجر به این نتیجه شده است که این تکلیف، از نظر تخلف آکادمیک، در سطح ریسک بالا قرار دارد. این نگرانیها مربوط به استفاده احتمالی از هوش مصنوعی در تولید این محتوا، سرقت علمی و یا تبانی است.چند روز بعد نیز به او اطلاع داده شد که بررسی تکلیفش نشان داده زمان ویرایش، شواهدی از کپی بخشهایی از متن و قالببندی غیرمعمول در آن دیده شده است.
در مقابل، مارک تاکید میکند که هیچ تقلبی نکرده و اطلاعات تکلیفش بهدلیل استفاده از نرمافزار بررسی گرامر «Grammarly» چنین شواهدی را نشان داده؛ نرمافزاری که به گفته او از سوی دانشگاه مورد تایید است.
در مقابل، دانشگاه تحقیقات خود را انجام داد و در نهایت به این نتیجه رسید که با در نظر گرفتن شواهد موجود، احتمال استفاده از هوش مصنوعی در بخشی از تکلیف وجود دارد. با این حال، دانشگاه اشاره کرد که مارک ۹ واحد از دورهاش را با موفقیت گذرانده و هیچ سابقه تخلفی نداشته است. بنابراین تصمیم گرفته شد که تنها ۷۰ درصد از نمره مربوط به این تکلیف برای او در نظر گرفته شود.
با این حال، مارک میگوید اگرچه با نمرات دیگر خود موفق به پاس کردن آن واحد شده و در مسیر اتمام دوره قرار دارد، اما قصد ندارد این موضوع را نادیده بگیرد. او در این باره گفت: مسئله من این است که تا این لحظه دانشگاه مرداک حتی یک کلمه، جمله، پاراگراف یا الگوی مشخصی از استفاده از هوش مصنوعی در کار من ارائه نکرده است. من از هوش مصنوعی به روشی که آنها ادعا میکنند، استفاده نکردهام.
بنا به گفته مارک، آخرین درخواست تجدیدنظرش نیز رد شده و اکنون به دنبال مشاوره حقوقی برای ادامه این مسیر است. او افزود که این اقدام برای اثبات بیگناهی خودش نیست، بلکه میخواهد به دانشگاه نشان دهد که فرآیندهای فعلی آنها غیرشخصی است و به او اجازه ندادهاند بهدرستی از خود دفاع کند.
موضوع تشخیص استفاده از هوش مصنوعی در حال حاضر در سراسر دانشگاههای استرالیا به موضوعی بحث برانگیز تبدیل شده است؛ چرا که موسسات آموزشی و دانشجویان در حال تطبیق دسترسی گسترده به ابزارهایی مانند ChatGPT هستند.
انتهای پیام
نظرات