یدالله رحمانی یکشنبه ۲۲ تیر در نشست شورای آموزش و پرورش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۳۰ دانشآموز و هفت معلم جنگ تحمیلی دوازدهروزه با بیان اینکه اقدامات مؤثری برای سال تحصیلی جدید در استان برنامهریزی شده است، افزود: در حوزه آموزش و پرورش برنامهریزی تخصصی، زمانبندی شده و هدفمند مورد تاکید است و باید بدانیم از کجا شروع کردیم، چه مسیری را باید طی کنیم و به کجا باید برسیم.
وی با بیان اینکه، برای برداشتن هر گامی، منابع، امکانات و ظرفیتها باید تعریف شود تا به نتیجه مطلوب برسیم، اظهارکرد: بررسی شود تا ببینیم تصمیماتی که در جلسه شورای آموزش و پرورش گرفته میشود تا چه اندازه میتواند به کیفیت آموزشی کمک کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بحث لباس فرم مدارس خاطرنشان کرد: در این زمینه شرایط رقابتی برای تولیدکنندگان فراهم شود و خانوادهها از لیست خیاطان مجاز و قیمتهای مصوب مطلع باشند و هرگونه سهمیهبندی خارج از مکانیزم بازار میتواند آسیبزا باشد.
رحمانی با اشاره به سیاستهای نقل و انتقالات معلمان، تصریح کرد: در مناطقی که مازاد نیرو داریم، نباید مجوز جذب داده شود، اما در مناطق محروم و کمبرخوردار باید با جذب نیروی متخصص، کیفیت آموزش ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه ۲۲ درصد دانشآموزان استان در مدارس غیرانتفاعی تحصیل میکنند، اما این مدارس تنها ۱۳ درصد از فضای آموزشی را تشکیل میدهند، عنوان کرد: تراکم بالای دانشآموزان در این مدارس نباید منجر به کاهش کیفیت آموزش شود و نظارت مستمر بر شهریهها، استانداردهای فضای آموزشی و عملکرد این مدارس ضروری است.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مدارس هیئتامنایی عنوان کرد: با وجودی که تنها سه درصد مدارس استان هیئتامنایی هستند، حدود ۱۲.۵ درصد دانشآموزان در این مدارس مشغول به تحصیل هستند که نشاندهنده استقبال از این مدل آموزشی است.
رحمانی با اشاره به برنامهریزی برای افزایش سهم آموزشهای فنی و حرفهای به ۵۰ درصد، تأکید کرد: در حال حاضر ۳۰.۵ درصد دانشآموزان در هنرستانها تحصیل میکنند و برای سال جاری افزایش هفت درصدی به این عدد هدفگذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه، احداث ۱۰ هنرستان جوار کارگاهی برای استان تعریف شده است، گفت: دستگاههای اجرایی مانند صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی باید همکاری لازم را در راهاندازی هنرستانهای جوار کارگاهی داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با ابراز نگرانی از کمرنگ بودن مشارکت مردمی در نهضت عدالت آموزشی از فرمانداران خواست تا در این زمینه پیگیری جدیتری داشته باشند.
رحمانی خاطرنشان کرد: فرمانداران باید بصورت مستمر پروژههای آموزشی شهرستان خود را رصد کنند چراکه عملکرد آنان در این زمینه ملاک ارزیابی خواهد بود.
وی از پیشرفت پروژههای مشارکتی با بنیاد علوی خبر داد و افزود: ۲۵ پروژه کوچک و پنج پروژه بزرگ در حال اجراست که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا مهرماه بخشی از آنها تحویل داده میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: همچنین ۵۰ مدرسه مربوط به نوسازی مدارس است که ۳۰ مورد تا مهرماه تحویل داده میشود.
رحمانی با بیان اینکه ۱۰۰ مدرسه احداثی مهرماه سال جاری افتتاح میشود، ادامه داد: این تعداد مدرسه جدای از مدارس تجهیزی است.
وی از احداث دبیرستان انرژی اتمی خبر داد و تصریح کرد: ماه گذشته جلسهای با رئیس سازمان انرژی اتمی داشتیم که با پیگیری سازمان انرژی اتمی، زمین این پروژه مشخص و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش حق التدریسی معلمان هیئتامنایی گفت: مصوب شد تا نرخ حقالتدریس ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد.
رحمانی با اشاره به افزایش ۳۹ درصدی شهریه مدارس غیرانتفاعی نسبت به سال گذشته، افزود: البته این افزایش بر اساس شاخصهای مصوب و با نظارت دقیق انجام میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، وی بیان کرد: تمام قراردادهای حملونقل دانشآموزی باید از طریق سامانههای رسمی و با نظارت آموزش و پرورش و شهرداری انجام شود.
انتهای پیام
نظرات