دکتر مهسا حسنیپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر در شهرستانهای رفسنجان و انار ۷۲ داروخانه فعال داریم که در دوران جنگ عملکرد مطلوبی داشتند.
وی بیان کرد: حفظ زنجیره تامین پایدار دارو و جلوگیری از اختلال در روند دارورسانی به بیماران، مدیریت موجودی داروهای حساس و ضروری مانند آنتی بیوتیکها، سرمها، داروهای ضد دیابت، پرفشاری خون و شیرخشکها و همچنین پایش کمبودها و گزارش به معاونت غذا و دارو از اقدامات دیگر داروخانهها در زمان بحران جنگ بود.
حسنیپور ادامه داد: در زمان جنگ ۱۲ روزه، داروخانههای سطح شهرستانهای رفسنجان و انار همکاری خوبی با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان داشتند و برای حضور فعال اعلام آمادگی میکردند تا روند دارورسانی به مردم شهرستان دچار اختلال نشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان اعلام کرد: تبادلات دارویی میان داروخانهها برای پوشش دادن نیازهای منطقهای و نیازهای مردم از دیگر اقدامات داروخانههای شهرستانهای رفسنجان و انار در این مدت بود.
حسنیپور همچنین درباره مطالبات داروخانههای شهرستان از بیمهها و وصول آنها نیز اظهار کرد: پرداخت به موقع سازمانهای بیمه از ایجاد مشکلات مالی داروخانهها جلوگیری کرده و توان آنها را در تامین اقلام و داروهای مورد نیاز مردم بالا میبرد و امیدواریم هرچه سریع تر مطالبات ماههای گذشته به داروخانهها پرداخت شود.
انتهای پیام
نظرات