• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404042314224
  • خبرنگار : 50181

مدیر درمان تامین اجتماعی استان:

اورژانس جدید بیمارستان شهدا کرمانشاه آماده بهره‌برداری است

اورژانس جدید بیمارستان شهدا کرمانشاه آماده بهره‌برداری است

ایسنا/کرمانشاه مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به پروژه‌های توسعه‌ای و عمرانی که در سال‌های اخیر در حوزه درمان تامین اجتماعی کرمانشاه اجرا شده، گفت: اورژانس جدید بیمارستان شهدا به عنوان یکی از مهمترین این پروژه‌ها آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایسنا، دکتر میثم حجتی‌پور در نشست خبری امروز (۲۳ تیر) که به مناسبت هفته تامین اجتماعی (۱۹ تا ۲۵ تیر) برگزار شد، اشاره‌ای به خدمات انجام شده در حوزه درمان تامین اجتماعی کرمانشاه طی سال گذشته  در هر دو بخش درمان مستقیم در مراکز ملکی و درمان غیرمستقیم در مراکز طرف قرارداد داشت و افزود: سال گذشته در بخش سرپایی سه میلیون و ۳۲۰ هزار مراجعه به مراکز ملکی و درمانگاه‌های تامین اجتماعی داشتیم و تعداد مراجعه به مراکز طرف قرارداد نیز حدود شش میلیون و ۳۰۰ هزار مراجعه بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به آمار قابل توجه مراجعین سرپایی به مراکز ملکی تامین اجتماعی، این امر را بیانگر کیفیت خدمات ارائه شده در این مراکز و همچنین اعتماد مردم به حوزه درمان تامین اجتماعی دانست.

حجتی‌پور تعداد اعمال جراحی صورت گرفته در دو بیمارستان شهدا و حضرت معصومه (س) به عنوان بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی در سال گذشته را نیز  ۲۱ هزار و ۴۸۰ مورد اعلام کرد و ادامه داد: این در حالیست که مجموع بیماران تحت پوشش تامین اجتماعی که در ۲۲ بیمارستان دانشگاهی، خصوصی، نیروهای مسلح و ... استان که طرف قرارداد تامین اجتماعی هستند، بستری و یا تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند، ۷۰ هزار و ۷۵۰ مورد بوده است. یعنی نزدیک به یک چهارم بیمه‌شدگان تامین اجتماعی به بیمارستان‌های خود تامین اجتماعی برای بستری و جراحی مراجعه کرده‌اند.

وی ضریب اشغال تخت در بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی کرمانشاه در سال گذشته را نیز ۷۵.۳۳ درصد اعلام کرد و یادآور شد: این میزان از میانگین ضریب اشتغال تخت‌های بیمارستانی در استان و کشور بالاتر است.

مدیردرمان تامین اجتماعی کرمانشاه درباره تعداد موالید در بیمارستان حضرت معصومه(س) تامین اجتماعی کرمانشاه به عنوان بیمارستان زنان و کودکان نیز یادآور شد: سال گذشته ۳۵۰۴ مورد تولد در این بیمارستان به ثبت رسیده که نسبت به سال قبل از آن ۱۲ درصد کاهش داشته است. این کاهش نیز مربوط به کاهش تعداد کل موالید در سطح استان بوده است.

به گفته حجتی‌پور، ۵۳.۴ درصد زایمان‌هایی که در این بیمارستان صورت گرفته طبیعی بوده که درصد خوبی به شمار می‌رود.

عمده مطالبات مراکز طرف قرارداد پرداخت شده است

وی در ادامه تعداد مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی اعم از بیمارستان‌ها، مطب‌ها، داروخانه‌ها، مراکز پاراکلینیک و ... را نیز ۱۵۲۶ مورد اعلام کرد و ادامه داد: خوشبختانه وضعیت پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد ما مطلوب است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با بیان اینکه مطالبات مراکز طرف قرارداد دانشگاهی تا پایان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده و با لحاظ مهلت ۶۰ روزه رسیدگی به پرونده‌ها تقریبا به روز است، خاطرنشان کرد: سایر مراکز خصوصی، نیروهای مسلح و ... نیز مطالبات خود را تا پایان دی ۱۴۰۳ دریافت کرده‌اند.

حجتی‌پور اشاره‌ای هم به اعتبارات حوزه درمان تامین اجتماعی در سال گذشته داشت و اظهار کرد: سال گذشته در حوزه درمان مستقیم ۱۲۲۰ میلیارد تومان و در حوزه درمان غیرمستقیم ۱۹۸۴ میلیارد تومان هزینه شده است و این ارقام نشان می‌دهد برون‌سپاری خدمات هزینه کمتری برای بخش درمان تامین اجتماعی دارد، اما کیفیت خدمات و امکاناتی که در حوزه مراکز ملکی در اختیار بیماران قرار می‌دهیم برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه با وجود همه این خدمات با چالش‌هایی نیز در حوزه مدیریت درمان مواجه هستیم، گفت: یکی از این چالش‌ها، دشواری نوبت‌گیری سرپایی در درمانگاه‌ها با توجه به تعداد بالای مراجعین است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه از جای خالی برخی از تخصص‌ها در بیمارستان‌های تامین اجتماعی نیز یاد کرد و ادامه داد: بخشی از این امر مربوط به این است که در چارت این بیمارستان‌ها جای برخی از پزشکان متخصص خالی است و بخش دیگر آن به کمبود پزشک متخصص در برخی از حوزه‌ها در استان و کشور برمی‌گردد.

حجتی‌پور از سهم پایین تامین اجتماعی در هزینه ویزیت پزشکان، آزمایشگاه‌ها و ... نیز به عنوان یکی دیگر از چالش‌ها نام برد و افزود: این امر در اختیار استان و حتی سازمان تامین اجتماعی نیست و در دبیرخانه سلامت کشور درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

درمانگاه بیمارستان حضرت معصومه(س) هنوز گرفتار شهرداری است

وی درباره مهمترین طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای که در درمان تامین اجتماعی کرمانشاه انجام شده است، گفت: طرح‌هایی را ظرف چند سال اخیر اجرا کرده‌ایم که در یک دهه اخیر کم سابقه بوده است.

 مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه گفت: در حال حاضر در همه شهرستان‌های استان- بجز دو شهرستان هرسین و کنگاور که به زودی در آنها درمانگاه راه‌اندازی خواهد شد- که از نظر جمعیت بیمه شده مستعد هستند، درمانگاه تامین اجتماعی وجود دارد.

حجتی‌پور یکی دیگر از مهمترین طرح‌های اجرا شده را اورژانس جدید بیمارستان شهدا اعلام کرد و گفت: ساختمان اورژانس جدید به اتمام رسیده و آماده بهره‌برداری است. فقط در زمینه تامین برق و اخذ مجوز سردرب اورژانس نیازمند همکاری برخی دستگاه‌ها هستیم.

وی عنوان کرد: با توجه به فرسودگی اتاق عمل بیمارستان شهدا، بنا داریم با افتتاح اورژانس جدید، به صورت موقت اتاق‌های عمل را به اورژانس قدیمی منتقل کنیم تا بتوانیم اتاق‌های عمل را بازسازی کنیم.

حجتی‌پور یکی دیگر از برنامه‌هایی که برای اورژانس قدیمی وجود دارد را راه‌اندازی بخش دیالیز در این محل اعلام کرد.

وی درباره آغاز احداث درمانگاه تخصصی در بیمارستان حضرت معصومه (س) نیز یادآور شد: هنوز در این زمینه چالش‌هایی با شهرداری داریم که امیدواریم حل شود. ما آماده آغاز عملیات اجرایی هستیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت ما از نظر امکانات و تجهیزات خوب است و هیچ بیماری را به دلیل کمبود تجهیزات به بیمارستان‌های دیگر ارجاع نمی‌دهیم، گفت: با توجه به فوق تخصصی شدن برخی از خدمات و اعمال جراحی، هنوز در چارت بیمارستانهای تامین اجتماعی فوق تخصص نداریم و از همین رو افراد برای خدمات فوق تخصصی به برخی بیمارستان‌های دیگر مراجعه می‌کنند، اما درخواست دادیم این چارت بازنگری شود.

۱۲۰۰ نیروی درمان تامین اجتماعی در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند

وی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تامین اجتماعی به طور کامل پای کار بودند، گفت: در این بیمارستان‌ها پذیرش مجروحان جنگ صورت گرفت. مجروحانی که ۶۰ درصد آنها بیمه شده تامین اجتماعی نبودند، اما خدمات رایگان به آنها ارائه دادیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه بیمارستان‌های تامین اجتماعی از نظر تامین آب، برق، سوخت، تجهیزات و دارو، مواد غذایی، اکسیژن و ... آمادگی را برای شرایط بحرانی دارند و پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است.

حجتی‌پور تاکید کرد: اگر خدای نکرده دوباره حادثه‌ای رخ دهد در آمادگی کامل هستیم.

وی با بیان اینکه در شرایط بحرانی معمولا خدمات و اعمال جراحی الکتیو (غیر اورژانسی) در بیمارستان‌ها متوقف می‌شود، یادآور شد: با اقدامات و برنامه‌ریزی که صورت گرفته بود، هیچ محدودیتی در اعمال جراحی الکتیو هم در این مدت نداشتیم و همه این خدمات را مدیون تلاش‌های ۱۲۰۰ نفر همکاران حوزه درمان تامین اجتماعی در سراسر استان هستیم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha