• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404042314314
  • خبرنگار : 50212

معاون استاندار مرکزی:

بطن مردم باید در حوزه عدالت‌محوری فضای آموزشی فعال شود

بطن مردم باید در حوزه عدالت‌محوری فضای آموزشی فعال شود

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: فعالیت انجمن خیرین مدرسه ساز استان مرکزی در میان بسیاری از استان ها سرآمد است ولی در حوزه عدالت‌محوری فضای آموزشی، علاوه بر خیرین، بطن مردم باید بیشتر در این حوزه فعال شود.

قدرت الله ابک ۲۳ تیر در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی، یکی از مهمترین موارد مورد تاکید و توجه دولت را عدالت محوری فضای آموزشی عنوان کرد و گفت: روح عدالت محوری فضای آموزشی، اجرای عدالت محوری در این حوزه توسط مردم است که در حوزه فعالیت خیرین مدرسه ساز مصداق پیدا می کند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط سد کمال صالح و کمبود قابل توجه آب اظهار کرد: در حال گذران پنجمین سال خشکسالی هستیم و در شرایط حادی قرار داریم. از مردم می خواهیم در مصرف آب صرفه جویی و مدیریت لازم را انجام دهند و کمک کنند که بدون قطعی از این شرایط عبور کنیم.

ابک همچنین با اشاره به آلودگی هوای اراک اظهار کرد: تلاش می کنیم از این شرایط عبور کنیم و امید است با اقداماتی که انجام شده و با توجه به قولی که وزیر نیرو درخصوص انجام بحث LPG در نیروگاه داده است و تمهیداتی را نیز در حوزه مازوت کم سولفور انجام دهیم و شرایط بهبود پیدا کند. ما باید پیگیری های لازم را انجام دهیم و در ادامه، نتایج در تهران حاصل شود تا در نهایت شرمنده مردم نباشیم.

وی به بحث توسعه انرژی خورشیدی در راستای کاهش آلودگی هوا نیز اشاره کرد و گفت: استان برنامه تولید انرژی خورشیدی ۵ هزار مگاواتی را در دستور کار قرار داده است که ۵ برابر تولید نیروگاه شازند است.

ابک اظهار کرد: از دهه فجر گذشته کار توسعه نیروگاه های خورشیدی در استان شروع شده و برنامه ریزی امسال تولید ۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی است که تا مهر محقق خواهد شد و برای دو سال بعد نیز به ترتیب ۱۸۰۰ و ۲۷۰۰ مگاوات پیش بینی شده است. در حال حاضر مقام اول را در کشور در بحث واگذاری زمین و اتصال به شبکه داریم.

وی در حوزه مسکن نیز اظهار کرد: از مجموع ۸۱۰۰ واحد مسکن ملی اراک، ۶ هزار واحد در حال ساخت و عملیات اجرایی آنها فعال است و برای دو هزار واحد نیز وزارتخانه باید تصمیم بگیرد. هر هفته درخصوص یک پروژه خاص با نماینده ها، مشاور و پیمانکار جلسه داریم و در صورتی که تعهدات ماهانه پیمانکار انجام شده باشد می تواند پول دریافت کند. اگر تصمیم گیری در مورد این دو هزار واحد نیز در اختیار استان بود، همچون دیگر مسائلی که به سرعت تصمیم گیری شده، تاکنون تصمیم لازم درخصوص آن گرفته شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha