• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404042414595
  • خبرنگار : 50622

رئیس بنیاد نخبگان البرز مطرح کرد

اشتغال اصلی‌ترین دغدغه نخبگان

اشتغال اصلی‌ترین دغدغه نخبگان

ایسنا/البرز رئیس بنیاد نخبگان استان البرز گفت: یکی از اصلی‌ترین مسائل نخبگانی در سال‌های اخیر، به کارگیری و اشتغال نخبگان در موقعیت‌های شغلی مناسب و مرتبط با حوزه تخصصی و نخبگی است. در این زمینه جذب در دستگاه‌های اجرائی، دانشگاه‌ها و مراکز علم و فناوری می‌تواند بخشی از این نیاز مهم را برآورده کند.

محمد نبیونی درگفت و گو با ایسنا با اشاره به ابلاغ شیوه نامه نگهداشت و ارتقای نخبگان در دستگاه‌های اجرایی گفت: هدف از تدوین و ابلاغ شیوه نامه نگهداشت و ارتقای نخبگان، فراهم کردن بسترهای جذب و اثربخشی نخبگان در مشاغل مختلف است. در این بخشنامه سعی شده شرایط برای حضور نخبگان در دستگاه‌های اجرایی آسان‌تر شده و با سرعت بیشتری انجام شود. امیدوار هستیم با اجرای این شیوه نامه در فراخوان چهارم، پست‌های بیشتری برای به کارگیری نخبگان در دستگاه‌های مختلف و وزارتخانه‌ها اختصاص یابد.

وی افزود: نخبگان از پتانسیل‌های مختلفی برخوردار هستند و اگر طی فرایندهای معمول جذب شوند، بسیاری از ظرفیت‌های ویژه شغلی خالی یا غیر قابل استفاده می‌ماند، از طرف دیگر این شیوه ممکن است موجب سرخوردگی نخبگان را فراهم کند.

وی عنوان کرد: به این دلایل شیوه نامه نگهداشت و ارتقاء نخبگان تهیه و ابلاغ شده و هدف آن این است که نخبگان در دستگاه‌های اجرایی بتوانند در مدت زمان کوتاه‌تری مسیر ارتقاء را طی کنند و استفاده از توانمندی‌های نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به واسطه این شیوه نامه با حداکثر ظرفیت انجام شود.

نبیونی در ادامه با اشاره به اینکه ممکن است در برخی از موارد، شیوه نامه نیاز به بازنگری داشته باشد، بیان کرد: ممکن است مواردی در این شیوه نامه مغفول مانده باشد و یا پیشنهاداتی وجود داشته باشد که قابل بررسی بوده و باید در نسخه‌های بعدی آیین نامه لحاظ شود. اما امیدوار هستیم با این شیوه نامه آن دسته از نخبگان جذب شده در دستگاه‌های اجرایی بتوانند با سرعت بیشتری فرایند ارتقاء را طی کرده و با بهره وری مناسب و عملکرد بالا، در این موقعیت‌ها قرار بگیرند.

رئیس بنیاد نخبگان البرز گفت: این نسخه اول بوده و ممکن است در حوزه‌های خاصی نیاز به بازنگری داشته باشد و یا اینکه ظرفیت‌های آن تکمیل شود که می‌تواند در اجرا و عمل با ارائه پیشنهادات نخبگان و افزودن مواردی به آن، ضمن رفع نواقص احتمالی امکان استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان در بخش‌های مدیریتی، کارشناسی و اجرایی کشور را فراهم کند.

وی به جذب نخبگان در مراکز علمی اشاره کرد و گفت: در حوزه نخبگانی و در دستگاه‌های اجرایی و مراکز علم و فناوری جذب نخبگان را داریم که در قالب طرح «جهت» و «شهید شهریاری» انجام می‌شود و نخبگانی که امکان دریافت امتیازهای کار گروهی را داشته باشند، در این طرح قرار می‌گیرند.

نبیونی اظهار کرد: تاکنون سه دوره جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی کشور انجام شده و در حال آماده سازی چهارمین دوره فراخوان جذب آنها هستیم.

وی یادآور شد: در فرایند جذب، نخبگان درخواست خود را برای جذب در دستگاه‌های اجرایی در سطوح کارشناسی به بالا ارائه کرده و فرایند جذب آنها توسط بنیاد ملی نخبگان، سازمان امور استخدامی و دستگاه متبوع انجام می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی این بنیاد گفت: در مهر ماه سال جاری آئین تقدیر و تجلیل از برگزیدگان مسیر نخبگی که در کنکور رتبه‌های تک رقمی و دو رقمی را کسب کرده و در دانشگاه‌های تراز یک کشور مشغول به تحصیل خواهند شد، برگزار می‌شود.

نبیونی افزود: علاوه بر این برگزیدگان المپیادهای ملی و بین المللی و آیین تکریم و تجلیل از سرآمدان علمی در مهر و آذرماه سال جاری انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha