سید مهران کشاورز امروز سه شنبه ۲۴ تیر در نشست خبری با خبرنگاران افزود: از این تعداد ۵۳ هزار و ۵۱۹ نفر مستمری ماهیانه دریافت میکنند و ۲۶ هزار و ۷۶۹ نفر نیز معلولین شناسایی شدهای هستند که از خدمات ما بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به اعتبارات تخصیص یافته با بهزیستی استان، اظهارکرد: امسال شاهد رشد چشمگیر اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای بهزیستی استان بودیم که در مجموع ۹۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار استانی، ابلاغی و مسئولیت اجتماعی وزارت نفت به بهزیستی استان اختصاص یافت.
مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پروژههای عمرانی در دست اجرای بهزیستی در نقاط مختلف استان خاطرنشان کرد: تکمیل ساختمان اورژانس اجتماعی دیشموک در شهرستان کهگیلویه، کلنگزنی ساختمان جدید بهزیستی گچساران در سه طبقه با زیر بنای یکهزارو ۸۰۰ مترمربع، تکمیل ساختمان جدید اداره بهزیستی کهگیلویه، بازسازی مرکز اورژانس اجتماعی و خانه تلاش شهرستان بویراحمد، و تکمیل پروژه ساختمان توانبخشی شهرستان لنده با پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصد از جمله آنهاست.
کشاورزی تصریح کرد: مجموع اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای ( استانی، ابلاغی و مسئولیت اجتماعی وزارت نفت ۹۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که از این مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای تامین مسکن مددجویان تخصیص یافته و ۱۰ میلیارد تومان نیز برای خرید تجهیزات توان بخشی اختصاص داده شد.
وی ادامه داد: از اعتبارات مسئولیت اجتماعی وزارت نفت مبلغ ۲۴ میلیارد تومان برای احداث بازارچه در شهرستان های بویراحمد، گچساران و کهگیلویه اختصاص داده شده است که کمک بزرگی برای توانمند سازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار خواهد بود.
مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خدمات سازمان بهزیستی در سه حوزه «پیشگیری، درمان و توانمندسازی» عنوان کرد: در حوزه پیشگیری از اعتیاد، آسیب های اجتماعی و معلولیتها برنامههای آموزشی مختلفی در استان اجرا میشود.
کشاورز تصریح کرد: ۱۷ مرکز درمان اعتیاد در استان کهگیلویه و بویراحمد فعال است و مرکز جدیدی برای توانمندسازی معتادین و بهبودیافتگان پس از ترخیص راه اندازی شده تا با همکاری دانشگاه ملی مهارت آموزش های لازم را فرا گیرند.
وی اظهارکرد: ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به بهزیستی استان اختصاص یافت که از این میزان مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۳۰۰ نفر پرداخت شد.
مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد، تصادفات جاده ای، سقوط از ارتفاع و برخی موارد ژنتیکی را از جمله دلایل افزایش نرخ معلولیت در این استان عنوان کرد و گفت: غربالگری و راه اندازی آزمایشگاه ژنتیک در مرکز استان از اقداماتی بوده که به منظور پیشگیری وکاهش معلولیت انجام شده است.
کشاورز افزود: سامانه تلفنی ۱۴۴۰ متعلق به سازمان بهزیستی می باشد که از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ شب، آماده ارائه خدمات مشاوره تلفنی رایگان در زمینه مشکلات تحصیلی، روانشناختی، هیجانی، خانوادگی، روابط، عزت نفس، خودکشی، استرس و... به مردم است.
وی اظهارکرد: در سامانه تلفنی ۱۲۳ نیز کارشناسان اورژانس اجتماعی علاوه بر بررسی آسیبها، در حوزههای مختلف و مشکلات اجتماعی نیز راهنما و مشاور شهروندان هستند.
مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: افراد مشمول دریافت خدمات اورژانس اجتماعی شامل همسران و کودکان آسیب دیده، کودکان کار و خیابانی، دختران مجرد و زنان آسیب دیده اجتماعی یا در معرض آسیب، زوجین متقاضی طلاق و افراد با اختلافات خانوادگی حاد، افرادی که قبلا اقدام به خودکشی کردهاند یا قصد خودکشی دارند، پسران و دختران فراری از منزل، مبتلایان به اختلالات هویت جنسی و تمامی افراد در تمامی سنین که در شرایط ویژه و بحرانی قرار دارند در دایره فعالیتهای اورژانس اجتماعی قرار می گیرند.
به گزارش ایسنا، کشاورزی بیان کرد: تجلیل از ورزشکاران معلول، غبارروبی گلزار شهدا، نشست با خیرین و شرکای اجتماعی، دیدار با همکاران بازنشسته، سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه، افتتاح طرح های مددجویی، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج، دیدار با فرزندان شهدای همکار، رژه موتوری اورژانس اجتماعی، اهدای خون از جمله برنامه های هفته بهزیستی در استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.
گفتنی است که از ۲۵ تا ۳۱ تیرماه با شعار «با هم برای بهزیستن، مشارکت امروز توانمندسازی فردا» به نام هفته بهزیستی نامگذاری شده است.
انتهای پیام
نظرات