سید وحید موسویان، دادستان عمومی و انقلاب شهر یاسوج در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مبنای مکاتبه دادستانی مرکز کهگیلویه و بویراحمد با مراجع قانونی استعفای مکتوب اکثریت اعضای اصلی و علیالبدل بوده است. دادستان براساس مصالح عمومی و رعایت حقوق عامه مراتب را رسماً به مبادی ذیربط اعلام کرده و لازم است تشریفات قانونی جهت بررسی استعفا براساس قانون شوراها انجام شود.
وی همچنین درباره تعلیق یکی از اعضای شورای شهر، اظهار کرد: یکی از اعضای شورای شهر یاسوج تا زمان صدور حکم نهایی و رسیدگی به اتهام در دادگاه کیفری به دستور دادستانی از ادامه خدمت معلق شده است.
عیسی شهامت، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در گفت و گو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: استعفا در شوراهای شهر به گونهای است که فرد مستعفی استعفای خود را به شورا تقدیم می کند و در جلسه رسمی شورا نسبت به پذیرش یا عدم پذیرش این استعفا تصمیم گیری می شود. این روند درباره استعفاهای واصله در رابطه با شورای شهر یاسوج رعایت نشده است.
وی اظهارکرد: شورای فعلی تا طی مراحل قانونی همچنان به قوت خود باقی است و به کار خود ادامه میدهد.
انتهای پیام
نظرات